спортни новини cultofbet

Прегазиха милионера от Еврофутбол - Вили Златунов

M Krasimirov 24/05/2019 11:20 Новини 2
снимка: Еврофутбол
Прегазиха милионера от Еврофутбол - Вили Златунов

Врачанецът Вили Златунов, който се прочу наскоро с най-голямата печалба в историята на Еврофутбол - близо 1 млн. лева, стана жертва на пътен инцидент, в който за жалост е замесена неговата съпруга и семейното возило. Сайта bulnews.bg първи съобщи за случилото се, а историята е повече от нелепа.

Вили Златунов и жена му се подготвяли за пътуване с новият семеен автомобил - мощен джип Ягуяр, закупен вероятно след грандиозната печалба. За да провери дали всичко с возилото е наред, Златунов помолил жена си да натисне спирачката, за да може той да се увери в изрядността на стоп светлините. За целта Вили застанал зад джипа и подал сигнал, но точно в този момент, вместо да натисне спирачката, съпругата му ударила педала на газта до край, в резултат на което, мощното возило, явно с включена задна скорост потеглило бързо назад. 

Златунов нямал никакво време за реакция и бил прегазен, а джипа продължил пътя си с удар в друг автомобил и дърво, като изминал близо 50 метра. Адвоката е откаран незабавно в болница, с травми в областта на крака и таза.

КОМЕНТАРИ

Още от Новини