спортни новини cultofbet

Вечното дерби ще сложи точка на спора в Хърватия

K Khristov 25/05/2019 23:00 Прогнози 0
Снимка: YouTube
Вечното дерби ще сложи точка на спора в Хърватия

Отправяме поглед към последния кръг в Хърватия, който ни предлага ожесточено дерби между Динамо Загреб и Хайдук Сплит. Срещата е в неделя от 20:00 часа.

След като Риека спечели финала за купата на страната, стана ясно, че и четвъртият ще се класира за Лига Европа. По този начин Хайдук си подсигури европейско участие, без да зависи от последния мач. Уви, Динамо не успя да зарадва привържениците си с дубъл, което малко или много ще окаже влияние върху идния сблъсък. Убеден съм обаче, че ни предстоят интригуващи 90 минути, независимо от липсата на интрига в шампионата.

Хайдук направи силен финален щурм, който подпомогна класирането за европейските турнири. Намират се в серия от четири поредни победи, в които реализираха общо 13 попадения. За да запазят мястото си в топ 3, се нуждаят от равенство в столицата, тъй като Осиек дебне на три точки зад тях, а и има по-добра голова разлика.

Очаквам Динамо да се реваншира за загубата през седмицата, като излезе за задължителен успех срещу вечния враг. Хайдук от своя страна ще бори третата си позиция, която предвещава резултатност. Добавяйки и липсата на предпазливост, поради маловажното значение на срещата, очаквам попадения и в двете врати. Ставките в родните букмейкърски къщи варират около 1,75, което е удачен вариант за игра с по-висока сума.

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози