спортни новини cultofbet

Манчестър Сити с важно гостуване на Борнемут

K Khristov 28/02/2019 22:10 Прогнози 0
http://moondogs.com.cy
Манчестър Сити с важно гостуване на Борнемут

Акцията на Манчестър Сити по пътя към титлата продължава! “Гражданите” гостуват на Борнемут в съботния следобед, а единствено победата изглежда удовлетворяващ развой на срещата. Какво е нашето мнение за изхода на това съперничество, вижте в следващите редове.

Последните два мача на Сити бяха агонизиращи. Да, имаше атаки, противниковата половина бе подложена на непрестанни настъпателни действия, но липсваше ефективността в предни позиции. Агуеро и компания спечелиха Купата на Лигата, а след това взеха ценни три точки при домакинството си на Уест Хям. Въпреки това, играчите не получиха високи оценки за представянето си, което е притеснително на този етап от сезона.

Няма да е учудващо, ако Манчестър Сити продължи с по-пестеливата си игра в офанзивен план. Но кой знае, може би срещу доиграващият сезона, тим на Борнемут, резултатът ще придобие желаното изражение. По-склонни сме да се доверим именно на това. “Гражданите” играят успешно на “Дийн Корт”, тръгвайки си с трите точки във всяка една от предходните три срещи.

Борнемут изпълни задачата си за този сезон. “Черешките” запазиха статуквото си в елита и оставащите мачове ще бъдат използвани за обиграване на състава и въвеждане на нови тактически схеми. Това си пролича в предходните мачове, по-голяма част от които бяха загубени. Наистина имаше проблясъци, но те бяха краткотрайни и не особено значими за по-нататъшното развитие на кампанията. Единствено успехът с 4:0 срещу Челси попада в графата зашеметяващи.

Всичко казано дотук ни насочва към прогнозиране на победа за Сити, обвързана с по-висока резултатност. Стандартната линия от 2,5 гола ще бъде преодоляна, затова ви препоръчваме комбинация измежду тези два пазара. Комбинационният маркет в Winbet ви осигурява ставка 1,55. За по-смелите препоръчваме 3+ гола за госта, оценени с 1,72.

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози