спортни новини cultofbet

Efbet с нов, двойно по-голям бонус за България

M Krasimirov 02/03/2019 09:30 Новини 0
Efbet с нов, двойно по-голям бонус за България

Началният бонус в Efbet вече е с нов, двойно по-голям размер!

До 200 лева бонус предлага най-големият букмейкър в България с лиценз - Efbet! Букмейкъра стартира новата си супер промоция от 01 март 2019 г., а от двойно по-големият бонус може да се възползва всеки пълнолетен български гражданин, живеещ на територията на страната. Тази оферта определено си заслужава три минути време за регистрация, а колко време ще е активен новият супер бонус на Ефбет дори от компанията не знаят. 

За да се възползвате от 200 лева бонус в Efbet е необходимо единствено да се присъедините към огромното семейство на Ефбет с безплатна и бърза регистрация от тук. Стъпките са точно три - регистрираш се, депозираш и получаваш бонуса, а с пълните условия и правила на букмейкъра ще ви запознаем в следващите няколко редове. Моля да прочетете внимателно всичко преди регистрация и усвояване на бонуса, за да сте сигурен, че ще успеете да активирате бонус сумата и да нямате проблеми при последващо теглене на средства от сметката. Ако след като сте прочели тази статия и изпълнили всички условия, но въпреки това не получавате бонуса, моля свържете се с нас чрез формата за Контакт, ние ще Ви съдействаме!

Ето ги и всички правила, условия и изключения, на които подлежите за получаване, усвояване и изтегляне на бонус средствата:

От бонус офертата могат да се възползват само ново регистрирани клиенти на Efbet, присъединили се към букмейкъра след 01 март 2019. Бонуса се предоставя само веднъж, като минималният му размер е 10 лева, а максималният 200, и се изчислява на база стойността на първият Ви депозит, т.е. 100% от стойността на първият Ви депозит от 10 до 200 лева! Бонуса се начислява автоматично по сметката Ви веднага след като направите първият си залог. 

Бонуса ще получите като безплатен залог, а за да го изтеглите следва да извършите превъртане на стойност 3 пъти размера на бонуса и размера на първият ви депозит. За да изпълните условието за превъртане, следва да извършвате само спортни залози, при игра в казиното, средствата превъртяни през сметката Ви няма да се отчетат. 

Например, ако депозирате 200 лв. за да получите максималния размер на бонуса от 200 лева, Ви трябва да направите залози на обща стойност 1200 лева, с което ще се счита, че сте изпълнили условието на Efbet за превъртане. Важно е да знаете, че минималният коефициент, който ще бъде признат при изчисляване на превъртането следва да не е по-малък от 1.50. Няма да се приемат като превъртане, залози направени с всички видове Азиатски Хендикап, DNB, и залози свързани с четно/нечетно число. Когато направен залог бъде определен с коефициент 1.00, поради отложена среща например, този залог няма да се брой към превъртане на средствата. Не можете да използвате и опцията "Затвори Залог" за превъртане. 

Помислете добре, кога ще депозирате, тъй като след получаване, бонуса следва да бъде превъртян и изпълнени горните условия в рамките на 7 денонощия, или 168 часа. 

 

ВАЖНО: efbet може по-всяко време, да промени или ануира тази оферта, като по-всяко време трябва да сте наясно, че от компанията могат да Ви изискат документи за доказване на самоличността. 

Ако вече сте взели бонуса, може да споделите вашите впечатления с коментар по-доло

КОМЕНТАРИ

Още от Новини