спортни новини cultofbet

Мексико и Коста Рика в спор за място на полуфиналите

K Khristov 29/06/2019 09:30 Прогнози 0
Снимка: MLS Soccer
Мексико и Коста Рика в спор за място на полуфиналите

Време е за четвъртфиналната фаза на турнира Голд Къп. В едно от най-интересните съперничества са замесени отборите на Мексико и Коста Рика. Ето какво да очакваме от сблъсъка.

Мексиканци завършиха категорично на първата позиция, спечелвайки и трите си мача от груповата фаза. Не оставиха шансове на опонентите си, като се отчетоха с голова разлика 13:3. Всъщност Мексико няма загуба през тази година, постигайки серия от 7 последователни успеха.

Вижте още футболни прогнози в Cultofbet

Положителна форма отчитаме и при костариканци, макар да завършиха на второто място в група “B”. Причина за това стана поражението от Хаити в последното завъртане. Макар да взеха аванс през първата част, след почивката настъпи умора в състава и бяха допуснати неприятни индивидуални грешки.

Ясно е, че играчите са на предела на своите възможности, тъй като нямаха нужното време за почивка. Това оказва влияние на играта в защита, където очаквам да се получат неточности и груби грешки. Резонен вариант за игра изглежда маркетът над 2,5 попадения, пристигащ с коефициент 2,00 от английския Bet365.

Мачовете и на двете селекции дотук преминаха през стандартния оувър, като Мексико се отчете със средна резултатност от 5,33 гола на мач.

 

Прогноза: над 2,5 гола

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози