спортни новини cultofbet

Лудогорец ще се бори за равенство в Будапеща

K Khristov 10/07/2019 11:00 Прогнози 0
Снимка: Ludogorets.com
Лудогорец ще се бори за равенство в Будапеща

Продължаваме с прогнозите за родните евроучастници и предстоящите им мачове. Лудогорец ще се изправи срещу негостоприемния състав на Ференцварош в сряда вечер от 21:00 часа.

Статистиката на българските отбори срещу Ференцварош е негативна. Всяко едно от досегашните гостувания в Будапеща завърши с резултат в ущърб на родните тимове. Лудогорец може да пренапише историята, ако постигне минимум равенство в предстоящата визита.

Със сигурност няма да е никак лесно на българския шампион, тъй като Ференцварош се намира в страхотна форма, а и видяхме колко добри резултати записаха през лятото. В една от подготвителните контроли срещнаха ЦСКА София, като постигнаха минимален успех. Освен това унгарските медии считат, че тимът е вдигнал нивото си с привличането на някои нови попълнения.

Стойчо Стоев ще заложи на голяма част от новите, които видяхме и в сблъсъка за Суперкупата. Тогава Лудогорец стигна до победата, но не остави приятни впечатления с играта си в дефанзивен план. Може би този път ще бъдат по-организирани и съсредоточени в действията си, затова залагам на ниска резултатност, подкрепена от под 2,5 гола.

 

Прогноза: под 2,5 гола

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози