спортни новини cultofbet

Копенхаген ще реши всичко още в първия мач

K Khristov 22/07/2019 22:00 Прогнози 0
Снимка: Leaguelane.com
Копенхаген ще реши всичко още в първия мач

Във вторник вечер стартира вторият предварителен кръг на Шампионска лига. Един срещу друг се изправят съставите на Дъ Ню Сейнтс и Копенхаген, което е гаранция за шоу и висока резултатност.

Шампионите на Уелс се класираха за този кръг, след като отстраниха Фароникели с общ резултат 2:3. Повратна точка се оказа реваншът в Косово, който завърши в полза на TNS. Отборът се намира в добра форма, особено що се отнася до мачовете на собствен терен.

Във вторник обаче ще им бъде изключително трудно, тъй като срещат тим на средно европейско ниво, който ще се бори със зъби и нокти за класиране в груповата фаза. Евентуален успех тук ще осигури на датчани минимум плейоф за Лига Европа. Да не забравяме също така, че изходът на тази двойка е важен за българското присъствие в турнира.

Лудогорец ще се изправи срещу загубилия тим, като най-вероятно това ще е Дъ Ню Сейнтс. Струва ми се, че развръзката на двойката ще настъпи още в първата среща, затова залагам на висока резултатност, обвързана от над 2,5 попадения. Евентуален гол на домакините почти сигурно ще превърне маркетът в печеливш.

 

Прогноза: над 2,5 гола

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози