спортни новини cultofbet

Ференцварош с убедителен успех още в първия мач

K Khristov 24/07/2019 09:00 Прогнози 0
Снимка: Topsport
Ференцварош с убедителен успех още в първия мач

Нека да разгледаме най-интересното преди Ференцварош – Валета. Мач от втория квалификационен кръг на Шампионска лига, който ще се проведе в унгарската столица.

Ако Лудогорец бяха елиминирали Ференцварош, ги очакваше напълно преодолим отбор в следващия етап. Уви, допуснаха две поражения, не демонстрираха максималния си потенциал и дадоха път на унгарския състав. Разбира се, Ференцварош заслужава аплаузи, тъй като показа страхотно лице в двата мача и изцяло заслужи класирането си напред.

Тъй като победиха поставения Лудогорец, сега им предстои далеч по-лека задача срещу непоставен съперник. Валета е далеч от класата и възможностите на “зелените орли”, така че визитата им в Будапеща е обречена на провал. В миналия кръг малтийци отстраниха Дюделанж след две равенства, но по-добри показатели на чужд терен.

С оглед обстоятелствата и наличните ресурси в двата лагера, струва ми се, че Ференцварош резонно ще вземе аванс в първия мач. Стига да няма подценяване и пестене на енергия това ще се случи с убедителна разлика. Заложете на оувър, над 2,5 попадения, които биват оценени с 1,55 от сайтовете за онлайн залози.

 

Прогноза: над 2,5 гола

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози