спортни новини cultofbet

Предпазливост и надлъгване между Цървена и Копенхаген

K Khristov 05/08/2019 23:00 Прогнози 0
Снимка: Betting Tips
Предпазливост и надлъгване между Цървена и Копенхаген

Във вторник вечер ще ври и кипи на “Райко Митич”. Цървена Звезда ще срещне третото си препятствие в предварителните кръгове, но този път в лицето на по-опитен и обигран състав. В Сърбия гостува Копенхаген, който се превърна в неизменен участник в групите на евротурнирите.

Съставът на Цървена премина през Судува и ХИК Хелзинки, за да си осигури двубой с друг представител на Северна Европа. Истината е, че “звездашите” не убедиха с представянето си, дори напротив, поставиха под сериозна въпросителна подготовката и шансовете за класиране в груповата фаза.

Копенхаген също бе икономичен, побеждавайки ТНС с общ резултат 3:0. Датчани стартираха изключително силно сезона, като освен двете чисти победи в Шампионска лига, се поздравиха с четири поредни успеха в местния шампионат. С това Копенхаген доказва, че разполага с дълбок състав и уверено крачи напред в Европа.

От една страна имаме Цървена Звезда, който ще е подкрепян от хиляди ентусиазирани привърженици по трибуните, но от другата се намира не кой да е, а Копенхаген, постигнал шест безответни победи. Струва ми се, че залозите за краен изход са ненадежден вариант за игра, затова ще се доверя на по-предпазливо предложение.

Препоръчвам търсенето на под 2,5 попадения, тъй като първата среща ще е с опознавателен характер и едва ли съставите ще прибегнат до масирани атакуващи действия. По-вероятно е да се затворят в своята половина, очаквайки противникови грешки.

 

Прогноза: под 2,5 гола

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози