спортни новини cultofbet

Лудогорец и ЦСКА в ожесточен спор за трите точки

K Khristov 10/08/2019 23:00 Прогнози 0
Снимка: Ludogorets.com
Лудогорец и ЦСКА в ожесточен спор за трите точки

Дербито на 5-ия кръг в efbet лига противопоставя Лудогорец и ЦСКА. Два пределно мотивирани отбора, които ще ни предложат здрава битка и множество единоборства в центъра на терена.

Не очаквам този двубой да бъде съпътстван от висока резултатност. Знаем на какво е способен Люпко Петрович, особено що се отнася до играта в по-задни позиции. Убеден съм, че сръбският специалист ще играе за хикс, който изглежда положителен резултат предвид тежката визита и двубоя в Лига Европа след четири дни.

И двата отбора имаха мачове в евротурнирите, но развитието им бе коренно различно. Докато Лудогорец мина на ходом през уелския ТНС, ЦСКА се бори неистово за равенството срещу Зоря Лугански. Предстои им гостуване в Украйна, което на този етап изглежда по-важно от мача срещу разградчани.

Точно това ме подтиква към залог в полза на домакина. Лудогорец може би ще се върне на победния ход срещу ЦСКА, след като в последните четири сблъсъка помежду им така и не го стори. По-смелите нека да се доверят на знак 1, но аз ще заложа на равенство няма залог 1. Така, при евентуален хикс поставеният облог ще бъде възвърнат.

 

Прогноза: Равен няма залог 1

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози