спортни новини cultofbet

Виртуални спортове в Efbet

M Krasimirov 18/08/2019 14:48 Новини 0
снимка: efbet.com
Виртуални спортове в Efbet

Феновете знаят, че към момента efbet като водещ онлайн букмейкър в национален мащаб предоставя няколко основни виртуални спорта за запалените по спортните залози. Очакванията са тази гама да бъде разширена допълнително, предвид големия интерес към този тип залози.

При виртуалните спортове, всяко събитие е автоматично генерирано от специален софтуерен продукт, а видимите резултати от събитието са видими онлайн директно на уеб страницата на Efbet чрез специална 3D визуализация.

Виртуалните спортове са особено атрактивни за играещите най-вече тогава, когато няма предлагане на обичайните залози за реалните спортове. Друг плюс на тази печеливша формула и и фактът, че виртуалните спортове протичат за много по-кратък период от време, провеждат се начесто и играчът може веднага да заложи, да си направи прогнозата, да разбере крайния резултат и да монетизира печалбата си.

Всеки виртуален спорт, предлаган от Efbet, е компютърно генерирано събитие, на което играчът може да заложи в реално време. И тук, както и при реалните спортове, играчът може да разчита на коефициентите, различните пазари, опциите за игра, бонусите и т.н.

Виртуалните спортове на Efbet предлагат на играча динамика, непрекъснатост на събитията и възможност за печалба тук и сега, независимо дали в този момент има залози за реални спортове, което ги прави предпочитани от мнозина. Специално платформата на  Efbet предлага няколко основни и много популярни виртуални спортове, на които може да залагаме, а изборът е повече от голям.

Тук се залагат и се печелят реални пари от реални хора, избрали някоя от любимите си игри. Късметът играе огромна роля, резултатът и респективно печалбите стават ясни бързо, а тръпката е неповторима.

Efbet дава опцията на играещите да избират от няколко базисни виртуални спортове. Безспорно най-популярният от тях е футболът, където може да избирате мачове от целия европейски континент, включително такива от първенствата на Италия, Франция или Англия. Двубоите са 3-минутни, а всеки залог се предава на живо с перфектна графика и звук.

виртуален футбол в Efbet

Тенисът на корт също е сред вай-атрактивните виртуални спортове и има перфектни коефициенти и невероятно пресъздадена атмосфера от всеки мач, точно като реалните. Футболният турнир „Евро Купа” привлича играчите с високи коефициенти, сериозна печалба и висок адреналин.

виртуален тенис в Efbet

Баскетболът ни пренася на игрищата на NBA и може да заложите на всеки свой фаворит сред отборите на най-голямата баскетболна лига в света. Ако сте фен на конните гонки, чрез раздела за виртуални спортове на Efbet дистанционно може да усетите тръпката от надпреварата и да реализирате крупна печалба, дори без да сте стъпили на хиподрума. Гонките с кучета също носят висок адреналин и високи печалби на играчите, запалени по тях.

залози на Евро Купа във виртуални спортове на Ефбет

За удобство на потребителите, при залаганията при виртуалните спортове, популярният букмейкър Efbet е заложил в платформата си и изключително функционална и френдли мобилна версия. Така можете да играете по всяко време и от всяко място чрез своя смартфон, да се информирате за всеки резултат, коефициент и печалба. 

Изживяването за играчите може да стане още по-пълнокръвно и пълноценно, ако залагащите изтеглят на своя мобилен телефон и специалното мобилно приложение на Efbet за тази цел, което е напълно безплатно, а крайните резултати от използването му са перфектни.

Включете си и ВИЕ! Регистрирайте се в Efbet с Промо Код 337 и се възползвайте от начален бонус до 200 лева!

КОМЕНТАРИ

Още от Новини