спортни новини cultofbet

Йънг Бойс фаворит срещу Цървена Звезда

K Khristov 20/08/2019 22:00 Прогнози 0
Снимка: YouTube
Йънг Бойс фаворит срещу Цървена Звезда

В сряда вечер ще се изиграе един изключително вълнуващ сблъсък с участието на Йънг Бойс и Цървена Звезда. Швейцарци получават ролята на абсолютни фаворити, но да видим дали предположението на букмейкърите е адекватно.

На пръв поглед изглежда точно така поради няколко основни причини. На първо място поставям редовното участие на Йънг Бойс в груповата фаза или на Лига Европа, или в тази на Шампионска лига. Представят се стабилно в местното първенство, нарушиха хегемонията на Базел и се оглеждат за още едно присъствие в групите на европейските турнири.

Със сигурност това не е последна спирка в Европа, тъй като при загуба ще бъдат пратени във второстепенното европейско състезание. Факт е обаче, че всички отбори се стремят към ШЛ. Това важи и за сръбския колос Цървена Звезда, който премина през драматични изпълнения на дузпи срещу Копенхаген, за да си подсигури присъствие на плейофите.

Залозите на толкова фундаментални срещи трябва да се правят с едно наум. Според мен попадения ще има, макар да е първи мач и отборите да се стремят към опазване на суха мрежа. За да изглежда по-резонен и предпазлив, залогът ми ще бъде за над 2 гола. Така, при евентуално две попадения, облогът ни ще бъде върнат обратно.

 

Прогноза: над 2 гола

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози