спортни новини cultofbet

Протоколният реванш между Краснодар и Олимпиакос ще ни предложи голове

K Khristov 26/08/2019 19:30 Прогнози 0
Снимка: YouTube
Протоколният реванш между Краснодар и Олимпиакос ще ни предложи голове

Приказката на Краснодар ще продължи в Лига Европа. Гостуването в южната ни съседка се оказа крайно неприятно за руския тим, който бе победен с 4:0 от Олимпиакос.

Въпреки сериозните инвестиции и мултимилионните покупки, съставът от едноименния град бе надигран и закономерно допусна поражение. Да, факт е, че късметът бе на страната на Олимпиакос и състезателите на Краснодар не заслужаваха да загубят с такава разлика, но играта им не бе на необходимото ниво нито в нападение, нито в отбрана.

Предполагам, че мнозина от вас ще пропуснат прогнозирането на мача във вторник, но лично аз реших да се доверя на традиционен маркет с огромен резон. Ще заложа на попадение в двете врати, аргументирайки се с търсенето на поне един почетен гол от руския отбор. Освен това Олимпиакос едва ли ще се брани дълбоко в своята половина, тъй като разполага със стабилен аванс и ще играе за забавление.

Трябва да се спомене още един статистически факт, който ме впечатли сериозно. Олимпиакос отбеляза попадение в последните си пет срещи, а и запази вратата си суха в шест поредни мача. Време е традицията да бъде нарушена, а какъв по-добър вариант от протоколен двубой, в който тимовете ще играят за честта си и за удоволствие на феновете.

 

Прогноза: гол/гол

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози