спортни новини cultofbet

Лотомания

M Krasimirov 07/09/2019 10:13 Новини 0
снимка: eurobet.bg
Лотомания

Лотомания е една от най-популярните игри на късмета организирана от Евробет ООД. За да играеш Лотомания е необходимо да се регистрираш в сайта на www.eurobet.bg. Регистрацията е бърза и лесна, след което ще имате достъп до всички онлайн игри на Евробет. 

посети Лотомания

Как се играе Лотомания?

Лотомания се играе онлайн, на живо чрез попълване на талон. Талона съдържа цифри от 1 до 20 и 4 звезди (числата от 1 до 4). За да се включиш в играта, следва да попълниш талона избирайки най-малко 8 числа (от 1 до 20) и поне една звезда (числата в звезда от 1 до 4). След като сте попълнили талона с Вашите числа следва да поставите залог - минималния залог е 0,10 лв. на теглене, а максималния залог 1000,00 лв. След поставяне на залога може да изберете за колко тегления да участвате с тези числа - най-малко за 1 теглене и най-много за 100 тегления. Като имайте предвид, че при избор на 10 тегления, ще ви бъде взета сума на залога х10.

Печалби от Лотомания

Колко можете да спечелите от игрите на Лотомания? Максималният коефициент, който получавате при познати 8 числа и 1 звезда е 10 000, или при залог от 5 лева и познати 8 числа и 1 звезда, вие печелите 50 000 лева. Интересното тук е, че печелите и когато не сте познали нито едно число и нито една звезда - в този случай сумата на залога ви се умножава по 4. Ето ги описание на печалбите в табличен вид:

Познати числа Звезда Коефициент
8 Да 10 000
8 Не 1 000
7 Да 150
7 Не 50
6 Да 20
6 Не 10
5 Да 4
5 Не 2
4 Да 1
1 Да 2
1 Не 1
0 Да 5
0 Не 4

Проверка на талон и печалби?

Проверка на талон в Лотомания може да направите от тук, като трябва да въведете номера на тиража и номера на теглене. Всички тегления се извършват на живо, т.е. може да следите в реално време изтеглените числа. Времето между всеки един тираж е 4 минути и 50 секунди, като числата обикновенно се избират за около 30 секунди. 

Най-теглените числа в Лотомания

Лотомания предлага подробна информация за най-теглените числа. В раздел "Статистика на числата" ще разберете кои са най-горещите числа към момента (най-теглените), както и кои числа е препоръчително да избягвате, така наречените "студени числа". Статистиката на тегленията и най-често избирани числа в Лотомания е достъпна както за последната изминала седмица, така и за цялата година назад.

Мобилно приложение 

За по-голяма мобилност и по-лесна достъпност до игрите на Евробет, Лотомания можете да играете удобно и през своя смартфон, за което е необходимо да изтеглите мобилното приложение на Eurobet. Приложението е налично както за Android, така и за iOS.

Бърз достъп и навигация в Lottomania

За бърз достъп до основните страници в Лотомания използвайте следните линкове:

В заключение Лотомания на Евробет е за тези, обичащи игрите с числа. Играта позволява участие с минимален залог от 0,10 лв. и сериозни печалби. Основната цел е да познаеш 8 числа и 1 звезда. Всяко теглене изважда 8 от 20 числа и 1 от 4 звезди. Тегленията са през 4 минути, печалбите се изплащат веднага съгласно правилата и условията на Евробет ООД.

регистрация в Лотомания

КОМЕНТАРИ

Още от Новини