спортни новини cultofbet

Барселона още веднъж без Меси, а Валенсия с нов наставник

K Khristov 13/09/2019 21:30 Прогнози 0
Снимка: Mundo Deportivo
Барселона още веднъж без Меси, а Валенсия с нов наставник

Първият уикенд след международната пауза ни предлага няколко по-вълнуващи дербита. Такова откриваме в испанската Ла Лига, където на преден план изпъква сблъсъкът между Барселона и Валенсия.

При други обстоятелства може би щях да се доверя на резултатността на домакините, но в този случай бих се въздържал от подобни прогнози. Разбира се, причината за опасенията ми са свързани с отсъствието на голямата звезда Лионел Меси. Без него нападението на “блаугранас” е с една идея по-безидейно, но пък да не забравяме случилото се срещу Бетис в предишното домакинство.

С оглед на загубените точки в Баската област, Барселона трябва да се поздрави със задължителен успех в събота вечер. При валенсианци се случиха някои необясними ситуации, тъй като подкрепяният от фенове наставник – Марселино Гарсия Торал, бе уволнен, а на негово място застана неопитният Алберт Селадес. Дали ходът на ръководството е бил правилен и добре обмислен, ще разберем с течение на сезона.

Ако колебанията на Барселона в отбрана продължат, Валенсия може би ще съумее да се разпише на “Камп Ноу”. Точно това е прогнозата ми за двубоя – ще заложа на голове в двете врати. Замесените състави разполагат с огромен игрови потенциал, който ще ни донесе множество опасности в двете наказателни полета и резултатност, отговаряща на нивото на Примера Дивисион.

 

Прогноза: гол/гол

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози