спортни новини cultofbet

Купа на Лигата: Престън - Ман Сити

M Krasimirov 23/09/2019 21:33 Прогнози 0
снимка: ludsport.net
Купа на Лигата: Престън - Ман Сити

Престън Норт Енд, за който има страшно много какво да се каже, но ще се ограничим максимално, излиза пред най-голямото си предизвикателство от дълго време насам. Тимът е в супер серия и продължава да крачи много уверено през сезона в Чемпиъншип, като се настани трайно в челото на класирането и се очертава за първи път от дълго време насам да е в битката за промоцията.

Престън е един от тимовете в английския футбол, които притежават много сериозна фенска маса и който има огромни успехи в миналото, така че със сигурност това домакинство на Манчестър Сити ще е много, много специално. Имайки предвид, това не пропускайте да гледате мача на живо, разберете как от линка.

През последните години тимът се прослави като безупречен домакин, който много рядко допуска своите гости си да си тръгват с точков актив, така че това със сигурност е в негова полза точно в този случай с Манчестър Сити, въпреки че съперничеството няма да донесе точки на нито един от участниците в него, а класиране за следващата фаза на надпреварата, тъй като е от турнирна надпревара.

„Гражданите“ събраха всички погледи върху себе си след онова 5:0 още до 18-та минута срещу Уотфорд през уикенда. Те изляха натрупалите се негативни емоции и са готови за нови футболни подвизи, а получилото се 8:0 срещу „стършелите“ беше възможно най-малкото, което бяха в състояние да постигнат.

Изненадващо е, че букитата предвиждат нов подобен резултат, а точно във визита на домакински тим като Престън, макар и от второто ниво на футбола в Англия, не се вижда как ще се случи. Прогнозата за +3.5АХ на домакините е прекрасна с един добър коефициент.

Заложете за победа на Престън с +3.5 азиатски хендикап при коефициент от 1.45!

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози