спортни новини cultofbet

Селта и Еспаньол в здрав дуел за излизане от опасната зона

K Khristov 25/09/2019 11:00 Прогнози 0
Снимка: Betacademy
Селта и Еспаньол в здрав дуел за излизане от опасната зона

Насочваме се към срещата от междинния кръг в Ла Лига между Селта Виго и Еспаньол. На пръв поглед сложен за предвиждане сблъсък, но ето каква е моята прогноза.

След неубедителното представяне през миналия сезон се очакваше “небесносините” да си вземат поуки и да бъдат по-постоянни през тази кампания. Уви, стартът им по никакъв начин не отговаря на прогнозите на футболните специалисти, тъй като спечелиха 5 пункта до момента и реализираха едва три попадения.

В идния кръг посрещат Еспаньол, който се представя на приливи и отливи. За каталунци по-силни се оказват гостуванията, където играят по-освободено и не са ангажирани със специални тактически указания. Това си пролича в предходната визита на Ейбар, когато надделяха с 1:2.

Ако “синьо-белите” продължат с добрата си форма навън, а Селта се стреми към прекъсване на поредицата от три мача без успех, логично е да станем свидетели на оспорван дуел с повече положения. Поради тази причина насочвам вниманието ви към маркета гол/гол, пристигащ с коефициент 1,95.

За статистиците ще спомена, че в предходните пет срещи помежду им паднаха попадения и в двете врати. Двубоите им през миналия сезон завършиха с равенства 1:1, което изглежда твърде вероятно да се случи и в идния сблъсък.

 

Прогноза: гол/гол

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози