спортни новини cultofbet

Ливърпул ще победи, но и ще инкасира попадение от Залцбург

K Khristov 01/10/2019 22:00 Прогнози 0
Снимка: Esalour
Ливърпул ще победи, но и ще инкасира попадение от Залцбург

В сряда вечер ще се изиграе един интригуващ сблъсък с участието на Ливърпул и РБ Залцбург. Дали настоящият шампион ще допусне грешка у дома, вижте какви са моите очаквания.

Формата на “мърсисайдци” в първенството е блестяща, но стартът в Шампионска лига не бе на нужното ниво. Ливърпул се сгромоляса при визитата си в Неапол, отстъпвайки с 2:0. Това усложнява ситуацията пред Клоп и неговите избраници, които са задължени да спечелят точки в следващите двубои.

Сблъсъкът с Ред Бул Залцбург е категоризиран като сигурен, но знаем, че подценяването в подобни мачове играе лоша шега на отборите. Не бива Ливърпул да подхожда снизходително и да омаловажава идния си съперник, тъй като австрийският тим играе привлекателен футбол и се слави със страхотна ефективност в атакуващ план.

Когато се срещат тимове с ясно изразени офанзивни стилове, логично е да погледнем към попаденията. Струва ми се, че такива ще има и то в двете врати. Поради тази причина ви съветвам да се насочите към комбинация, съставена от краен знак 1 и гол/гол. Маркетът пристига със ставка 2,20 от Efbet, което го превръща в удачен вариант за игра на сингъл.

 

Прогноза: 1 и гол/гол

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози