спортни новини cultofbet

Червените дяволи отпадат от ПСЖ на 1/8-финалите

K Khristov 04/03/2019 23:00 Прогнози 0
Снимка: Evening Standart
Червените дяволи отпадат от ПСЖ на 1/8-финалите

Букмейкърските къщи са категорични и единодушни в мнението си за двойката ПСЖ – Манчестър Юнайтед. Според тях сигурен участник в следващия етап на състезанието е френският тим. Нека обаче надникнем към възможностите за залог на реванша, които изглеждат интересни. Началото е в сряда, 6 март, от 22:00 часа.

Парижани се разходиха до “Олд Трафорд”, за да си гарантират почти сигурно присъствие на 1/4-финалната фаза. След успех с 0:2 едва ли може да се очаква нещо от състава на Оле. Манчестър прави добър сезон, записа редица положителни резултати под ръководството на норвежеца, но ето как класата на ПСЖ надделя в случая.

Дори и без Неймар възпитаниците на Томас Тухел проявяват желание и готовност във всеки един сблъсък. Не делят мачовете по значимост, което води до постигане на желаните резултати. Успехът в Англия може би ще им вдъхне увереност за реванша, но честно казано не вярвам да има подценяване и пренебрежение от страна на френския тим. Дори съм склонен да вярвам в още един техен успех, който да докаже надмощието им и готовността за печелене на Шампионска лига.

Трофеят убягва на ПСЖ в последните години, но кой знае, може би това ще е техният сезон. Парижани ще излязат за трите точки, но и гостите имат какво да покажат. Погба и компания ще съумеят да се разпишат на “Парк де Пренс” и да си тръгнат с гордо вдигната глава след отпадането на 1/8-финалите. Доверете се на маркета гол/гол, оценен с 1,75 в букмейкъра Efbet.

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози