спортни новини cultofbet

Поредно голово шоу с участието на Залцбург в Шампионска лига

K Khristov 04/11/2019 23:00 Прогнози 0
Снимка: DiePresse
Поредно голово шоу с участието на Залцбург в Шампионска лига

Наполи приема най-резултатния отбор в Шампионска лига – Залцбург. Очакванията са за нова голова фиеста, но дали ще се оправдаят, вижте моята прогноза за срещата.

Да си призная, според мен това ще е най-интересният двубой от тиража във вторник. В първите три мача на Залцбург в груповата фаза бяха реализирани общо 20 попадения, което прави средно над 6 гола на мач. Австрийският хегемон играе открито, не се свени да атакува, но това води до значително количество инкасирани голове.

Макар Карло Анчелоти да се стреми към по-обрана и предпазлива игра, Наполи също стига до резултатни двубои през кампанията. Напоследък прави впечатление лошото разбирателство в отбрана, което доведе до пет допуснати попадения в предходните три шампионатни срещи. Може би серията ще бъде удължена предвид офанзивните ресурси на идния им опонент.

Наполи и Залцбург имат три мача помежду си, като всеки един от тях завърши с оувър. За последно се срещнаха през октомври, когато Ред Бул допусна домакинско поражение и се свлече на трета позиция.

Съветвам ви да потърсите висока резултатност и в този мач, но с едно наум предвид по-ниските коефициенти. Доверете се на стандартната линия от над 2,5 гола, която пристига със ставка 1,40 от родния Ефбет.

 

Прогноза: над 2,5 гола

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози