спортни новини cultofbet

Палмейрас и Коринтианс се впускат в поредното издание на Дерби Паулиста

K Khristov 09/11/2019 10:00 Прогнози 0
Снимка:
Палмейрас и Коринтианс се впускат в поредното издание на Дерби Паулиста

Предстои един от най-разгорещените и страстни мачове по бразилските терени. Палмейрас приема местния съперник Коринтианс в търсене на задължителен успех, който да ги доближи до лидера Фламенго. Двубоят е в ранните неделни часове, а ето ги и моите очаквания.

Дерби Паулиста носи огромен заряд сред феновете на двата отбора, а битката е за всяка педя по цялото протежение на терена. Факт е по-ниската резултатност в мачовете помежду им, но пък това е сериозен аргумент в полза на избрания от мен маркет.

Залагам на ъндър, под 2,5 гола, който бива придружен от ставка 1,60 в българския Efbet. Предходните седем директни сблъсъка завършиха с подобен изход, така че очаквам удължаване на тенденцията. Гостите се намират в лека игрова криза, записаха няколко негативни резултата и съм убеден, че евентуален хикс на “Алианц Парк” ще се приеме с добро настроение.

Палмейрас от своя страна се нуждае от успех, но едва ли ще се втурне в ранен домакински натиск. Търпеливо ще изчакват грешки в отбраната на противника, разигравайки топката в средата на терена. Четири от последните им 5 домакинства завършиха с ъндър, като допуснаха един-единствен гол за този период.

 

Прогноза: под 2,5 гола

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози