спортни новини cultofbet

Без победител в сблъсъка между Колон и Естудиантес

K Khristov 25/11/2019 11:00 Прогнози 0
Снимка: Diario
Без победител в сблъсъка между Колон и Естудиантес

Отново се насочваме към Южна Америка, по-конкретно към Аржентина и местната Суперлига. Колон Санта Фе и Естудиантес е най-очакваният двубой за вечерта, а колко смела е моята прогноза, убедете се сами.

Домакините се намират в игрова криза, спечелвайки една от последните си шест официални срещи. Това се случи преди около месец, когато се поздравиха с трите пункта срещу Годой Крус. Сегашният им противник е далеч по-сериозно име, а амбициите му са обвързани с финиширане на лидерските позиции.

Естудиантес е седми в подреждането, но при евентуален успех ще се изравни с Расинг и Ланус. Победата за гостите е жизненоважна, затова се опасявам в шансовете на избрания маркет, но пък коефициентът си заслужава. Не на последно място, Естудиантес е в серия от седем мача без поражение срещу Колон, като спечели в три от случаите.

Колеблив домакин срещу силен гост, което ме насочва към равенство. Съставът от Санта Фе се нуждае от точки, за да отлепи от последните позиции, а евентуален хикс изглежда постижим при добро стечение на обстоятелствата. Събитието е придружено от привлекателен коефициент в Efbet, вариращ около 3,00.

 

Прогноза: Равен

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози