спортни новини cultofbet

Борусия излиза за победа срещу последния в групата Славия Прага

K Khristov 09/12/2019 22:00 Прогнози 0
Снимка: Rappler
Борусия излиза за победа срещу последния в групата Славия Прага

Ситуацията в група “F” се превърна в изключително завързана и ще се реши в последния кръг. Борусия Дортмунд излиза за задължителни три точки срещу Славия Прага на своя “Сигнал Идуна Парк”.

И през настоящата кампания колебливостта в изявите на Борусия е най-дискутираната тема от германските анализатори. “Жълто-черните” не стигат до дълги победни серии, тъй като често допускат грешки и то по най-наивния начин. В момента заемат трета позиция в групата, но имат идентичен точков актив с втория Интер.

Победата над Славия Прага не е единственото условие, което ще прати немския тим към елиминациите. “Нерадзурите” трябва да загубят точки у дома срещу класиралия се Барселона, който пристига в Милано с куп резервни състезатели.

Германската дисциплина и характер задължават Борусия Дортмунд да излезе за категоричен успех срещу чешкия представител и да свърши своята задача. Лусиен Фавър ще работи в тази насока, затова не вярвам в издънка и изненадващ резултат. Дори смятам, че победата ще дойде по изразителен начин, а стандартният оувър ще се окаже преодолим за домакинските нападатели.

 

Прогноза: над 2,5 гола

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози