спортни новини cultofbet

Бордо ще търси головете срещу втородивизионния Льо Ман

K Khristov 02/01/2020 22:00 Прогнози 0
Снимка: iGaming Media
Бордо ще търси головете срещу втородивизионния Льо Ман

Купата на Франция стартира със съперничество между елитния Бордо и представителя на Лига 2 - Льо Ман. Домакините ще търсят победата, за да се реваншират за срамното представяне в края на 2019 г., докато гостите ще играят за своята чест и ще се надяват на груби неточности от противника.

Едва ли трябва да изпитваме съмнение относно крайния изход, когато се среща сравнително именит отбор от дадена държава срещу състав, чиято цел е да не изпадне в третия ешелон. Е, във Франция не бива да сме сигурни за нищо, уверявам ви в правотата на това схващане. През годините редица нискоразрядни тимове спряха амбициозните грандове, така че ще бъда по-съобразителен и няма да рискувам.

Според мен Льо Ман пристига на “Стад дьо Бордо” с идеята “всичко или нищо”. Не вярвам да се затворят дълбоко в своята половина, тъй като евентуално домакинско попадение бързо-бързо ще обезсмисли цялата им стратегия за срещата. Затова ще заложа на голове, макар мачовете във Франция да не са толкова резултатни.

Предходните пет двубоя помежду им завършиха с оувър, но истината е, че последният бе през 2010 г. Доста неща се промениха през току-що изминалата декада, но вярвам, че статистиката ще бъде продължена. Заложете на над 2,5 попадения, оценени с коефициент 2,00 в сайта на Ефбет.

 

Прогноза: Над 2,5 гола

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози