спортни новини cultofbet

Осминафиналите за Копа Италия завършват с непредвидим сблъсък между Парма и Рома

K Khristov 15/01/2020 23:00 Прогнози 0
Снимка: Goalshakers
Осминафиналите за Копа Италия завършват с непредвидим сблъсък между Парма и Рома

През последните няколко дни насочих поглед единствено към Италия, но причината е само една – няма по-интересни мачове. В четвъртък е ред на поредния сблъсък за Копа Италия, срещащ съставите на Парма и Рома.

В началото на ноември двата тима се изправиха в шампионатен двубой, завършил с категоричното 2:0 в полза на “кръстоносците”. С оглед приличното моментно състояние, домакините не бива да се отписват и в предстоящото домакинство.

Гостува колебливият Рома, който претърпя неприятно поражение от Юве през уикенда. “Вълците” бяха по-настоятелния отбор, изградиха добри нападения, стигнаха до огромно количество положения, но в крайна сметка не задоволиха изискванията на своите привърженици. Освен това срещата бе споходена от ужасяващата контузия на талантливия Дзаниоло, която ще го изкара от терените за няколко месеца.

Когато си бил по-добър от лидера в класирането, но въпреки това си загубил сблъсъка, се появява известна нотка демотивация. Разбира се, футболистите на Рома са достатъчно опитни, за да излязат от тежкото състояние, но по-скоро ще заложа на равностойна развръзка. Парма ще стигне до попадение на собствен терен, но гостите като по-класният тим са длъжни да отвърнат на предизвикателството.

 

Прогноза: Гол/Гол

 

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози