спортни новини cultofbet

Славия ще се изкачи в топ 6 с победа над Дунав Русе

K Khristov 23/02/2020 22:00 Прогнози 0
Снимка: Topsport
Славия ще се изкачи в топ 6 с победа над Дунав Русе

Кръгът в efbet Лига завършва с двубой между Славия и Дунав Русе. Според очакванията на букмейкърите “белите” са фаворити за крайния успех, но възможна ли е изненада в столицата, предлагам ви моята гледна точка.

Ситуацията при русенци се задълбочава и отборът най-вероятно ще се бори за своето оцеляване. Дунав събра едва 17 точки до момента, като се намира в поредица от пет шампионатни срещи без победа. Началото на пролетния дял се оказа изключително неприятно, тъй като Дунав бе надигран на собствен терен от състава на Черно море.

На обратния полюс е положението при “белите”. Възпитаниците на Златомир Загорчич проведоха качествена зимна подготовка, която даде резултат още в първия кръг. Славия постигна успех на “Лаута” срещу амбицирания тим на Арда и превърна шансовете си за топ 6 в напълно реалистични.

Победа над Дунав Русе ще прати славистите на петата позиция, затова очаквам да излязат пределно мотивирани в търсенето на трите пункта. Залагам на успех за домакините, което бива оценено с @1.45 от сайта на Ефбет. Ставката не изглежда толкова атрактивна, но може да се увеличи чрез добавяне на под 3.5 гола. Едва ли ще станем свидетели на голова фиеста в късния понеделнишки следобед.

 

Прогноза: 1

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози