спортни новини cultofbet

Локомотив София - Миньор

Thi Henry 30/08/2020 21:27 Прогнози 0
Локомотив София - Миньор

Локомотив София прави гигантски крачки към завръщането си в елита на страната. През миналия сезон същият този тим беше част от третата дивизия, спечели промоцията без особени затруднения, а вече е твърдо на върха в подреждането във втората дивизия.

Преди да бъде дадено начало на сезона се считаше, че Пирин Благоевград е най-големият фаворит за първото място, но в изминалите 5 кръга той направи страшно много грешки и при победа в това домакинство на Миньор, Локомотив София ще изгради ранна преднина от цели 8 пункта пред „орлетата“. Столичани играят много добър футбол като съвсем наскоро разгромиха Септември с 5:2. Това беше и първият случай през сезона, в който тяхна среща да завърши с вкарването на толкова много голове.

Преди това се наложиха над Спортист, Локомотив Горна Оряховица и Нефтохимик като и в трите случая сблъсъците бяха с под 2.5 гола, а към това „железничарите“ не допуснаха нито един гол. Миньор играе разкрепостен футбол като всеки един от 4-те му мача през сезона дотук завършиха с вкарването на 3 или повече гола. Тази серия ще бъде удължена срещу Локомотив като тук головете ще падат един след друг.

Прогноза Локомотив София - Миньор: Над 2.5 гола @ 1.80 коефициент

 

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози