спортни новини cultofbet

Футболни прогнози от Висшата лига на Англия за днес

Thi Henry 13/09/2020 08:15 Прогнози 0
Футболни прогнози от Висшата лига на Англия за днес

Тотнъм - Евертън
прогноза: под 2.5 @ 1.80

Все повече погледи се насочват към този сблъсък между Тотнъм и Евертън в неделния ден. „Шпорите“ продължават да са с Моу начело като с всеки следващ сблъсък се доближават до това, което самият той иска да вижда. Португалецът, колкото и много да са споровете около него, със сигурност си остава един от топ треньорите, а това, което ще сътвори с този си тим въобще няма да е малко. Заставайки начело на Тотнъм, той беше основен обект на въпросителни. Всичко това остана на заден план след като още в първите сблъсъци, в които беше начело на тима, той разгърна много офанзивен футбол, а нагласите бяха за обратното. Срещу Евертън на Анчелоти и то в първия кръг, просто трудно има как да се стигне до някаква футболна голеада. „Карамелите“ бележат прорес и въпреки това ще погледнат към играта в собствената си половина и ще оставят съперничеството с Тотнъм от откриващия уикенд с отсъствие на точни изстрели.

Уест Бром - Лестър
прогноза: под 2.5 @ 1.90

Не измина много преди „дроздовете“ да погледнат обратно към Висшата лига. Тяхното присъствие в нея е нещо задължително на периоди от по няколко години. Многократно се стигаше до промотирането им, след което, година, най-много две по-късно, и до тяхното изпадане. Поредната промоция стана факт, а подновяването на елитния престой е срещу много сериозен съперник в лицето на Лестър. „Лисиците“ се насладиха на един от най-силните си сезони през последното десетилетие. Това въобще не им позволи да се насладят на грандиозна крачка в развитието си. Неотдавна те се докоснаха до футбола на най-високо европейско равнище след като спечелиха титлата в страната, а това ще остане просто сезон, който ще бъде записан със златни букви в тяхната история. Завършил извън четворката, тимът на Лестър поглежда все по-често към върховите позиции, така че ще е изненадващо, най-вече след като сътвори много, за да запази топ футболистите си, да се провали през следващите месеци. Поне в първия кръг тимът от „Кинг Пауър“ няма да е така блестящ и визитата му на Уест Бром ще остане с малко голове.

ВАЖНО: не пропускайте да се възползвате от 100% до 200 лв. бонус за залози на футбол от Efbet - регистрирайте се от ТУК!

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози