спортни новини cultofbet

Астън Вила ще влезе в тотално надиграване с Ман Юнайтед в първия ден от Новата 2021

M Krasimirov 01/01/2021 15:34 Прогнози 0
Астън Вила ще влезе в тотално надиграване с Ман Юнайтед в първия ден от Новата 2021

„Олд Трафорд“ е сред стадионите в елита на Англия, които все още нямат възможност да приемат фенове. Това е сред най-добрите новини за момчетата на Дийн Смит, които просто се чувстват прекрасно когато техният опонент няма възможността да се наслади на подкрепа от трибуните.

Станаха страшно много случаите, в които „виляните“ просто отиват в такива гостувания, играят топ футбол и хвърлят големи сензации. Разполагаемостта на редица първокласни футболисти при тях просто ще им позволи да разгърнат най-доброто от възможностите си и да са страшно близо не самом до спечелването на точка, а и до нещо повече от този толкова голям сблъсък.

Юнайтед изпадна в една печеливша серия, която всъщност не е традиционна в последно време. Не бяха рядкост случаите, в които отборът просто да печелеше с подобни неособено впечатляващи игри и въпреки това в крайна сметка идваше мигът, в който тотално се проваляше. От известно време насам просто провалите за него просто изчезнаха, така че няма да е изненадващо ако се пропука още в първия си сблъсък за новата година.

Астън Вила в никакъв случай няма да изпадне в отбрана, а ще влезе в тотално надиграване със своя силен опонент, от което в крайна сметка ще изкопчи желаното. 

Прогноза: 2 (+1АХ) @ 1.70

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози