спортни новини cultofbet

Анонс на мачовете от 17-тия кръг на Висшата лига

admin 12/01/2021 08:59 Прогнози 0
Анонс на мачовете от 17-тия кръг на Висшата лига

Шефилд Ю - Нюкасъл
прогноза: под 2.5 @ 1.53

"Остриетата", които са в дъното на таблицата и просто имат грандиозно изоставане, ще погледнат към записването на първи триумф. Тяхната игра е потресаваща, а в едно такова домакинство те просто са задължени да играят по-разкрепостено и да атакуват всичките точки. Просто техният футбол е потресаващ и едва ли ще им позволи да са на необходимото равнище и срещу този толкова измъчен в последно време опонент. Нюкасъл игра няколко кръга без част от топ футболистите си и въпреки това постигна прилични резултати. Момчетата на Брус са все по-добри в отбрана и срещу Шефилд ще затвърдят това. Изненадващо ще е ако точно в този мач не се стигне до развитие с малко голове, което да остави развръзката за заключителните игрови моменти. Не се вижда как някой от Шефилд и Нюкасъл ще се наложи и ще спечели с голяма разлика.

Уулвърхямптън - Евертън
прогноза: 1 (DNB) @ 1.65

Уулвърхямптън не играе на най-високо равнище и въпреки това вече има добър точков актив. Момчетата на Нуно се пропукаха страшно много след като техният водещ голмайстор претърпя сериозна травма. Определено става на въпрос за Хименес, който и в този мач няма да е на разположение. Така, че на позицията на върха на атаката и в този случай ще е португалският младок Силва. Той демонстрира някои добри игри, но просто не се вижда как ще замени Хименес. За най-голяма радост на Нуно, в най-скоро време титулярът в нападението му се връща в игра. Евертън ще се пропука е една такава визита. Момчетата на Анчелоти все още не са готови за подобни мачове, така че просто ще се отстъпят. 

Бърнли - Манчестър Юнайтед
прогноза: под 3.5 @ 1.45

Бърнли се отбранява все по-добре, като същевременно инкасира все по-малко голове. Най-вече в домакинствата си момчетата на Дайш играят прилично на собствена земя, като рядко допускат разгромни поражения. Техният футбол имаше периоди, в които просто доведе до записването на няколко поредни победи. Точно този техен успех ги задържа в прекрасна позиция за гарантиране на оцеляване в елита. Даже и срещу Манчестър Юнайтед насреща, Бърнли ще стои много добре при играта в собствената половина и просто няма да допусне разгром. Момчетата на Оле за пореден път ще са разколебани пред гола и макар да са все по-близо до желаното, те за ще се пропускат в ключов момент. Бърнли ще е много добре стоящ в своята половина и въобще няма да допусне подобен разгром и поражение, каквото е предвиждано от мнозина. Под 3.5 в случая е най-добрата прогноза. 

 

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози