Саутхямптън – Челси: два отбора в коренно различна форма

M Krasimirov 18/02/2021 20:56 Прогнози 0
Саутхямптън – Челси: два отбора в коренно различна форма

Саутхямптън и Челси ще се изправят един срещу друг в среща от 25-ия кръг на Премиър лийг в събота, 20.02, от 14:30ч. Двата отбора са в коренно различна форма. „Светците“загубиха последните си 5 мача в първенството, инкасирайки цели 18 попадения. Челси показва отлична игра под ръководството на Томас Тухел.

Саутхямптън се представя катастрофално напоследък

Саутхямптън започна първенството на много високо ниво, но в последните седмици тимът на Ралф Хазенхютъл определено не прилича на себе си. „Светците“ заемат 13-ата позиция във временното класиране в Премиър лийг, а след катастрофалните резултати в последните седмици шансовете за престижно класиране изглеждат нереални. За мачът с Челси Саутхямптън ще има за цел да се оттърси от трудния момент и да опита да набере самочувствие с позитивен резултат срещу силен противник.
 
С Тухел Челси играе по-динамично и разнообразно

Челси играе великопелно под ръководството на новия си мениджър Томас Тухел. Откакто германецът пристигна на „Стамфорд Бридж“ отборът постигна 5 победи и едно равенство. Добрите резултати в последните седмици поставиха Челси в отлична позиция за завършване в топ 4 в края на първенството. Под ръководството на Тухел Челси разнообрази и динамизира играта си, които промени до момента затрудняват в голяма степен противниците на лондончани. Интересен факт преди мача е, че Челси успя да победи Саутхямптън в последните 5 мача между двата отбора във всички турнири.
 
Прогноза Саутхямптън – Челси:

С оглед моментното състояние на двата отбора не ни остава нищо друго, освен да посочим краен изход 2 като най-подходящата прогноза за тази среща. Коефициентът в efbet за този пазар е 1.70.

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози