спортни новини cultofbet

Ефбет Лига – Бонус 3 по 500 лева

admin 25/02/2021 15:55 Новини 0
Ефбет Лига - Бонус 3 х 500
Ефбет Лига – Бонус 3 по 500 лева

Ефбет Лига Бонус: 3 х 500 лева

В следващите редове разглеждаме бонус предложението на efbet свързано със спортни залози на българското първенство efbet Лига. Офертата на букмейкъра е за всеки кръг на шампионата, след края на който, efbet раздава три печалби по 500 лева. За да се включите и участвате в спечелването на този бонус е необходимо да сте направили множествен залог (права колонка), в който е включен минимум един мач от Ефбет Лига. Когато приключи и последния мач от съответния кръг на efbet liga, букмейкъра изтегля трима участника и всеки от тях получава в игралната си сметка 500 лева за спортни залози.

Кой може да участва за бонус Ефбет Лига?

За да се класирате и участвате за спечелване на Бонус Ефбет Лига 3х500 лева на първо място трябва да се регистрирате в сайта на букмейкъра efbet. Условията за отваряне на игрален акаунт са да сте пълнолетен гражданин на Република България. Посетете url адрес efbet.com и се включете с бърза регистрация. В процеса на попълване на формуляра за регистрация, при поискване, въведете промоционален код 337, актуален за 2021 година, предоставен на cultofbet.com персонално от ефбет. След успешна регистрация направете множествен залог, два, три или повече мача в права колонка на заложен фиш, като включите един или повече мача от Ефбет Лига. С тези действия автоматично се класирате за участие в томболата, която се тегли след края на всеки кръг.

Efbet Liga - Бонус 3 х 500 лева след всеки кръг

Какви са шансовете да спечеля бонус Efbet Liga?

За да увеличите шансовете си за спечелване на една от трите награди след края на всеки кръг от efbet liga е да направите възможно най-много залози в права колонка с условиетo, един от мачовете в тях да е от българското първенство. Съгласно правилата на букмейкъра, всеки подобен залог се приема като 1 талон за теглене, в случая колкото повече залози направите, толкова повече талони ще получите и с тях ще участвате в тегленето на случаен принцип. Обръщаме внимание, че ако опитате да заложите на едни и същи мачове по един и същи начин с различни суми, тези фишове ще се зачетат като един талон.

След края на всеки кръг от Ефбет Лига ли има бонус?

Актуалната информация, правила и условия на бонуса 3х500 от Efbet Liga указват, че след абсолютно всеки един приключил кръг на първенството се разиграва томбола и изтеглят 3-ма печеливши. Общия награден фонд е 50 000 лева. Един и същи играч не може да бъде получи повече от една награда. В случай, че играч бива изтеглен два пъти, то получава само един бонус от 500 лв. и тегленето продължава. Добре е да знаете, че може да съставяте своите фишове и само с мачове от Ефбет Лига, като няма ограничение колко мача ще добавите – 2 или повече.

Бонус 3х500 - efbet liga - Бонус без депозит

Както разбрахте, печалбата от 500 лева се предоставя на късметлиите като безплатен залог директно в техните игрални акаунти. Спечеленият бонус всъщност не изисква депозит, няма условия за депозит за да получите наградата - не трябва да депозирате нищо в акаунта. Бонуса без депозит автоматично ще се кредитира след като са известни потребителските имена изтеглени на случен принцип. Интересна подробност, която може би не знаете, е че за томболата ще се приеме всеки фиш с права колонка и включен мач от ефбет лига, без значение дали той е губещ или печеливш.

Как се активира Ефбет Лига бонус?

За тази промоция не се изисква активация. Просто изпълнявате горните условия, т.е. пускате един или няколко фиша с включен мач от efbet Лига и участвате. Ако сте един от изтеглените и все пак сумата от 500 лв. не е налична във вашата сметка, препоръчваме веднага да се свържете с отдела за обслужване на клиенти посредством чат на живо за отстраняване на проблема.

Бонус 3х500 Ефбет Лига се изплаща като безплатен залог

Бонуса се изплаща към Вас под формата на безплатен залог, което означава, че трябва да изпълните няколко условия за да пристъпите към изтегляне на сумата. Преведена сумата от 500 лева не може да се изтегли веднага, а трябва да се превърти. Под „превърти“ следва да се разбира – да се направят залози на стойност 500 лв. на коефициент от минимум 1.50, а при залози в права колонка поне един от залозите трябва да е със знак 1.50 или повече. Тоест трябва да заложите целия бонус от 500 лв. поне веднъж. Тук обръщаме внимание, че може да направите и няколко залога, но при всички случай трябва да се използва цялата сума на бонуса.

Какъв срок имам да залагам с бонуса Ефбет Лига?

Имате точно един месец от момента на получаване на бонуса да изпълните горните условия по-неговото превъртане. При положение, че в този срок не сте изпълнили условията, или сте ги изпълнили частично, по усмотрение на efbet целия бонус или част от него, както и спечелените с него суми могат да се удържат.

На какво мога да залагам с 500 лв. бонус Efbet Liga?

Може да залагате на избрани от Вас спортни събития, но за превъртане на сумата ще се считат само залози, които не включват азиатски хендикап и всички негови производни, залози с опцията Draw No Bet, както и залозите за четно и нечетно. Няма да се счита за изпълнено условие по превъртане на сумата и всеки залог, при който е използвана опцията Cash Out – затвори залог.

Мога ли да се откажа от бонус Ефбет Лига?

Разбира се, че може да се откажете, което няма логика, но букмейкъра няма да Ви задължи ако не желаете да изпълните условията на бонуса. В крайна сметка това е безплатен залог и просто трябва да го заложите веднъж на коефициент над 1.50! Ако не желаете, отказа става чрез изпращане на имейл до support@efbet.com.

Какво трябва да знаете за безплатните залози

Безплатните залози се виждат когато започнете да съставяте своя заложен фиш, сумата е показана в долната част на талона. Това е направено за удобство – ако искате да залагате с безплатен залог, слагате отметка на безплатния залог и изписвате желаната сума на залог. Ако искате да играете с ваши средства, просто не отмятате полето за безплатен залог. Най-важното тук е, че когато реализирате печалба чрез безплатен залог, то ще получите по сметката си само печалбата от залога, самия залог се прибира от букмейкъра. Тоест при 100 лева залог с безплатен залог на коефициент 2.00, ще получите чисто 100 лева.

Къде да видя печелившите от Бонус Ефбет Лига?

Информацията, съдържаща всичко за бонуса Ефбет Лига се съдържа в подсайт на основния сайт на букмейкъра. Натиснете тук и ще откриете актуална информация за всички победители, както и история на тегленията, правила и условия. Общият награден фонд за бонуса е 50 000 лева и част от тях те очакват след края на всеки кръг от първенството. Включете се още сега! Пожелаваме Ви успех!

Ефбет Лига - Бонус

КОМЕНТАРИ

Още от Новини