спортни новини cultofbet

Прогнози от Премиер Лийг за днес - 04 март 2021

M Krasimirov 04/03/2021 09:26 Прогнози 0
Прогнози от Премиер Лийг за днес - 04 март 2021

Фулъм - Тотнъм
Прогноза: 1 (+1АХ) @ 1.43
Небивал прогрес в редиците на Фулъм в рамките на последния месец. Всичко това идва напълно заслужено след като бяха хвърлени много сериозни суми за закупуването на нови футболисти от сериозен калибър. Така изведнъж онзи безличен Фулъм, който наблюдавахме доскоро, тотално се преобрази и вече е все по-близо до излизането от дъното. Той играе все по-добре и е на върха на възможностите си, а срещу Тотнъм ще се наслади на поредната грандиозна крачка в правилната посока. Макар да е на заден план и в този случай, отборът на домакините ще продължи серията си и ще увеличи актива си след нова порция топ футбол, за да направи спора за оцеляване още по-завързан и непредсказуем.

Уест Бромич Албиън - Евертън
Прогноза: 1Х @ 1.90
Тотално преобразен, откакто Алардайс застана начело, е отборът на "дроздовете". Той беше запращан към Чемпиъншип рано-рано, но и в последния игрови уикенд разгърна, че все още има какво да каже по въпроса и какво да сътвори в своя полза. Триумфът над Брайтън, който дойде след поредица от странни събития, в крайна сметка вдъхва много сериозна възможност за оцеляване. Уест Бромич Албиън е на върха на своя футбол, като въпреки това все още има чувствително изоставане от спасителния бряг. Триумф в този сблъсък с Евертън тотално ще преобърне нещата за него и веднага ще го върне в голямата игра за оцеляване. "Карамелите" са на сериозно равнище, но на няколко пъти през сезона демонстрираха разколебаване точно в такива сблъсъци, така че Уест Бромич на Алардайс ще ги изненада.

Ливърпул - Челси
Прогноза: 1 (DNB) @ 1.60
Голямото дерби на междинния кръг в английския елит е точно това. Сблъсък за място в четворката, който е с повишено значение за всеки от участниците. Ливърпул се пропуква все по-често, като се озова в една небивала серия от поредни загуби у дома. Това е нещо много нетипично точно за този отбор, който през годините се утвърди като един от най-силните когато става за игра на собствена земя. До голяма степен и липсата на запалянковци по трибуните със сигурност играе своята роля за този грандиозен провал. 4 поредни станаха домакинските поражения за момчетата на Клоп, но срещу този новоизграждащ се тим на Тухел, те ще са преобразени и ще разгърнат топ футбола си. Клоп ще надиграе своя сънародник Тухел и ще му нанесе първо поражение откакто се подвизава в английския елит.

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози