спортни новини cultofbet

Депозит и теглене в bwin

admin 14/03/2021 10:56 Bwin 0
Възползвайте се от 222 лв. бонус
Депозит и теглене в bwin

За да играете в сайта на bwin, като залагате на разнообразни спортни събития, в казино-игри или на покер, трябва да депозирате известна сума. Мнозина клиенти смятат, че това е сложна процедура, но всъщност, има бърз и лесeн начин, по които се осъществява тя.

Съдържание:

Как да депозираме в bwin?

Главното условие е да имате пари в банковите си карти или електронни сметки. Следващото, което трябва да сторите най-напред, е да влезете в своя акаунт в сайта на bwin с потребителското си име и парола. Депозирането се извършва чрез жълтия бутон „Депозити“. Щом кликнете върху него, пред Вас се разкриват най-различни възможности, посредством които ще успеете да захраните сметката си. Това е и най-експедитивният начин за депозиране на финансови средства в нея. Друг начин е да се кликне върху опцията „Моята сметка“, след което да изберете „Депозит“ в раздела „Плащания“. Системата автоматично, след като изберете начин за депозиране, го запаметява и запазва като метод за депозит и занапред. Но ако пожелаете, имате възможност да го смените чрез съответната опция в сайта на bwin.

Начини за депозит в bwin

Сред методите за депозиране са класическите карти VISA, Visa Electron, Maestro, MasterCard,  както и електронни платежни платформи, например Neteller, Skrill&Skrill, Fast Bank Transfer, PaySafeCard, Trustly. Така може да депозирате левове,  американски долари, евро и британски паунди. За да изберете определен начин на депозиране се попълват още някои данни, например номера на дебитната или кредитната карта или акаунта, ако използвате платежна онлайн-система. По този начин букмейкърът bwin предоставя различни възможности както за депозит в, така и за теглене на суми от Вашата сметка.

VISA, Maestro, MasterCard

В случай, че имате желание да ползвате такава карта, имайте предвид факта, че минималната сума в нея трябва да е 20 лв. Също така трябва да знаете, че депозирането става веднага – но при изтегляне на парични средства ги получавате в срок от 2 до 4 дни.

Банков Трансфер

Това също е един от удобните начини за депозиране и изтегляне на средства от Вашата сметка в bwin. Но би трябвало да имате предвид, че с него срокът за депозит е от 1 до 3 дни – докато чрез останалите финансови методи това се извършва практически на момента. Минималната сума за депозиране също е 20 лв.

Neteller, Skrill

Електронните платформи за разплащане или т. нар. „електронни портфейли“ също са предоставени като опция от букмейкъра bwin за депозиране и теглене на пари. Минималната сума за депозиране е 20 лв, като депозирането става веднага - а за изтегляне на сума се чака приблизително 24 часа.

PaysafeCard, Trustly

Възможно е още да се захрани сметката Ви чрез платформата PaysafeCard – обаче при нея няма възможност да се изтеглят пари. Тегленето може да стане посредством Trustly, ала тук пък ситуацията е огледална – нямате възможност да депозирате.

Депозирането на определена сума е сред първите действия, които е нужно да извършите, след като завършите регистрацията в bwin. Това е и съвсем разбираемо, след като имате желание да играете.

Как конкретно става депозирането с цел захранване на Вашата сметка?

Отваряте сайта на букмейкъра bwin и влизате в своя акаунт. Вашата цел е опцията „Депозити“ горе вдясно на първата страница на сайта. Ще Ви бъдат предоставени разнообразни начини за депозиране на средства в сметката Ви. Ако депозирате за пръв път и сте нов клиент, по-добре е засега да не се възползвате от „електронни портфейли“ - защото няма да имате възможност да се включите в бонуса за нови потребители. Най-малкият депозит в сметката Ви в bwin, който трябва да направите, е 20 лв. и за всички методи bwin не налага такса.

Как се теглят пари в сайта на bwin?

Букмейкърът се е погрижил за сигурността на парите, които се намират в сметката Ви – както за депозитите, така и за печалбите Ви. Затова може да теглите суми от нея само, след като самоличността Ви бъде потвърдена. Тази проверка се нарича „верификация“. Тя може да бъде извършена, щом качите, използвайки съответните опции, някакъв документ, с който да удостоверите своята самоличност: лична карта, евентуално шофьорска книжка, паспорт. Верификацията е еднократна процедура.

Самото теглене следва определена последователност. Влизате в акаунта си в bwin, а после в менюто „Моята сметка“. Така се отваря страница, където ще получите също информация за историята на Вашите залагания, предишни тегления и депозити. Влезте в опцията „Плащания“, след което трябва да активирате „Тегления“. Тогава се разкрива прозорец, в който можете да изберете метод за теглене на суми. Избирате онзи, който предпочитате, попълвате необходимите данни и потвърждавате операцията. За прехвърлянето на сумата обикновено е нужно известно време. То зависи от избрания от Вас начин. Най-бързо става чрез „електронните портфейли“, а най-продължителен е трансферният процес чрез банков трансфер.

bwin депозит и теглене с бонус 222 лв.

КОМЕНТАРИ

Още от Bwin