спортни новини cultofbet

Арда с важно гостуване в Горна Оряховица

K Khristov 17/03/2019 21:00 Прогнози 0
Снимка: Topsport
Арда с важно гостуване в Горна Оряховица

Отсъствието на големите европейски първенства ме принуждава да търся алтернативни залози в по-нискорейтингови състезания. Ето, че открих страхотен избор във Втора лига, който идва от сблъсъка между Локомотив Горна Оряховица и Арда Кърджали.

На пръв поглед двубоят клони към знак 2, тъй като гостите се намират в по-добра спортно-техническа форма, а и имат амбиции за класиране в Първа лига. Арда смени своя треньор преди около 10 дни, тъй като Стойчо Стоев пое шампионите от Разград. Това по никакъв начин не отне от боеспособността на състава и тактическата им подготовка. Дори напротив, постигнаха убедителен успех у дома срещу Несебър с 5:1.

Стамен Белчев ще търси втора поредна победа, този път срещу средняка Локомотив ГО. Домакините са далеч от най-добрите си дни, като се лутат около 10-та позиция в таблицата. През миналия уикенд постигнаха първата си победа за пролетта, надделявайки над Поморие с 1:2. Това се оказа и седми успех в актива им, който ги отдалечи на цели 8 пункта от опасната зона.

Разполагащият с далеч по-класни състезатели, а и нуждаещ се от задължителни три точки – състав на Арда, ще вземе своето в тази си визита. ЦСКА 1948 съкрати пасива си на 2 точки от третото място, което изглежда заплашително за кърджалийци. За статистиците ще спомена, че Арда не допусна поражение в предходните си седем излизания навън, като получи гол само в два от мачовете.

 

Прогноза: 2

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози