спортни новини cultofbet

Моментни игри от Спорт Тото

admin 04/04/2021 12:04 Тото 13
Разбирате дали печелите веднага
Моментни игри от Спорт Тото

Спорт тото проверка на билет моментни игри

Може би малцина знаят, но Българския спортен тотализатор е първият оператор у нас, който пуска моментни игри. Това се случва още през 1992 година, когато излиза играта "Шанс за всички". Поради огромния интерес, само година по-късно тотализаторът пуска и друга моментна игра, със същото име, но този път с тематика за зодиакалните знаци. Малко по-късно излиза и играта "Супер шанс".

Днес моментните игри на БСТ са вече 35 на брой. Сред тях са такива като Зодиак, Шампионска кръстословица, Късмет по 5, Моят щастлив ден, Баница с късмети, Златна треска, Шум на пари, Ези-тура, Ваканция без край, Зимна приказка, Фен зона, Супер късмет, Празнични печалби, които бързо стават любими на аудиторията.

Моментните игри предлагат истинско многообразие от печалби, които излизат често и повечето са наистина атрактивни, достигащи дори до 1 милион лева – например в юбилейните талони 60 години Спорт тото. Специални игри като "Разбий трезора" и всички коледни варианти на Празнични печалби също предоставяха подобни уникални награди на феновете на моментните игри на тотализатора.

Талоните за моментни игри на тотото са много популярни сред играчите както заради своята достъпност, така и заради ниската си цена и добрите печалби. С течение на годините от създаването си, тотализаторът пуска на пазара все повече и по-разнообразни моментни игри, които са търсени от всички залагащи. Сред тях са например тези, които се базират на кръстословиците, като Суми за думи – Кръстословица и Шампионска кръстословица, които са лесни за отиграване и носят добри печалби, стига да имате късмет.

Има и моментни игри като Черната перла или Островът на съкровищата, които са изпълнени с приключения и пиратски съкровища. Общото при всички тях е това, че само трябва да изтъркате покритието, за да разберете дали печелите. Това са и най-важните разлики между моментните игри и четирите основни игри на БСТ като Тото 6 от 49, Тото  6 от 42 или Тото 5 от 35 и Спорт Тото 1, защото при тях играчът трябва да изчака тегленето на тиража, за да разбере дали печели или не, докато при моментните игри това става на момента.

Освен това талоните за моментните игри носят и допълнителни печалби за притежателите на карти за лоялност. Съществува и версия за регистрацията на непечелившите талони, които всяка седмица също могат да ви донесат печалба в играта "Печалби - плюс - извънредни печалби".

Всяка една от моментните игри на Българския спортен тотализатор може да откриете в множеството тото пунктове на БСТ из цялата страна, както и в партньорската търговска мрежа на тотото, чиито обекти имат стикер "Спорт тото". Български пощи също дават тази възможност на играчите в своите пощенски станции из цялата страна, от които те могат винаги да се възползват, за да пробват късмета си. Игрите с "търкане на талончета" не могат да се играят онлайн, в сайта на тотализатора, но там ще откриете пълна информация за печалбите, които всяка игра трябва да изплати, както и да регистрирате както казахме по-горе непечеливш билет и да се възползвате от втори шанс!

Линк за проверка на билет

КОМЕНТАРИ

Още от Тото

 • Тото 6 от 42
  Тото 6 от 42
  Играта Тото 6 от 42 стартира през далечната 1993 година като част от портфолиото на БСТ. Тя даде нова възможност на запалените тото играчи да спечелят като позн...
  04/04/2021 | Тото
 • Тото 5 от 35
  Тото 5 от 35
  От самото си стартиране, играта Тото 5 от 35 на Държавния тотализатор е сред игрите, между които може да избирате в Спорт Тото 2 и често е от най-предпочитаните...
  04/04/2021 | Тото
 • Тото 6 от 49
  Тото 6 от 49
  Как да играем Тото 6 от 49 Спорт Тото 6 от 49 безспорно е най-търсената игра на БСТ още от самото начало на стартирането и през 1957 година. В нея често се фор...
  31/03/2021 | Тото