спортни новини cultofbet

Права колонка залози в Bwin

admin 31/07/2021 12:24 Bwin 0
Права колонка залози в Bwin

права колонка залози в bwin за днесBwin определено е една от най-разпознаваеми марки в Световен мащаб. Всеки е виждал тяхната емблема върху тениските както на Реал Мадрид, така и на други големи отбори в Европа. В България букмейкъра оперира напълно легално и е един от малкото чуждестранни сайтове за спортни залози, където играчите спокойно могат да направят своята регистрация и да участват в игрите на компанията. Bwin поддържа реномето на предпочитан онлайн букмейкър за спортни залози. С богата и разнообразна програма, с множество различни опции за залог на едно събитие, в сайта на bwin.com се спират както професионалните играчи, така и занимаващи се със залози напълно любителски. Един от плюсовете тук е възможността, клиентите на компанията да залагат на спортни събития в права колонка, тоест да комбинират в един фиш изхода на няколко събития едновременно, а за целта платформата е изработена по начин, позволяващ този вид залози по-възможно най-добрия и лесен начин.

Защо играчите избират залога права колонка пред сингъл?

Комбинирането на няколко залога в един фиш се предпочита от играчите, тъй като общият коефициент се генерира умножавайки една по друга всяка една селекция. При това умножение, общият коефициент бързо нараства при добавянето на две или повече срещи, което пък от своя страна позволява възможността за спечелване на по-голяма сума със значително по-малък залог, което е точно обратното при залозите на сингъл (единични залози).

Освен, че при правата колонка в bwin може да участвате за по-сериозна печалба с нисък залог, Вие по-всяко време можете да затворите своя залог, дори да е приключила само една или две от селекциите. Ако не се възползвате от Cash Out, то трябва да сте наясно, че за да е печеливш вашия заложен фиш, трябва да са печеливши абсолютно всички срещи в него. Дори една селекция от десет да не излезе по-предвидения начин, това прави целия фиш губещ. 

Създаване на фиш в права колонка

Преди да създадете своя залог права колонка в bwin, Ви е необходима регистрация, процес, който е задължително условие за участието Ви и изплащане на печалби. Регистрацията в БиУин е много лесна и бърза, времето е сведено до няколко минути, повече за което може да прочетете в нашия материал по темата как да се регистрирам в bwin. След регистрация е необходимо да депозирате, всички начини за депозит и теглене са описани детайлно в този материал по темата.

Самото създаване на залога се извършва отваряйки сайта на Bwin и избирайки категорията със спортни залози. Избирате желаният от Вас спорт, всички налични се визуализират в левия сайдбар.

След като изберете спорта, следва да добавите и съответния знак на събитието. Можете да комбинирате всякави залози – за краен изход, голове и т.н., като изключението е, че на едно дадено събитие може да добавите само един знак, освен ако не използвате опцията за създаване на залог, за която сме писали подробно указание. 

При избор на всяка една селекция, тя автоматично ще се пренася във вашия заложен фиш, който пък виждате в реално време в десния сайдбар. След като добавите всички селекции в полето „Залог“ трябва да въведете желаната от вас сума. При въвеждане на сума в полето залог, bwin автоматично изчислява каква е възможната печалба с този залог. По този начин не е необходимо отделно да пресмятате коефициентите, а просто със самия залог или с премахване / добавяне на селекция да достигнете до стойността на желаната от вас печалба. Обръщаме внимание, че при затвори залог няма как да достигнете тази сума, а сумата, която ще ви се изпише при използване на опцията за кеш-аут.

Приложим ли е Cash out при акумулатор залози в Bwin

По своята същност кеш-аут е приложим винаги, дори и при залозите с права колонка. Най-простичкия пример в случая е когато сте направили множествен залог с 5 мача в права колонка и вече сте познали изхода на 4 от тях. В този случай ще имате най-добрата възможност за затвори залог откъм риск, особено ако последната селекция, която очаквате на фиша е с нисък коефициент и той не влияе сериозно върху формирането на крайната сума. 

Късметлийски множествени залози в Bwin

Bwin е може би едно от малкото места, единствено за България, където може да накарате букмейкъра да подбере селекциите Ви въз основа на зададен от вас коефициент. Това е нещо като предварително попълнен фиш за тото и наши читатели не рядко споделят, че са генерирали печалби по този наглед странен начин. Тези наричани от нас късметлийски фишове се създават от предназначен за целта генератор. Този генератор на залози се намира под вашия заложен фиш в дясно. Трябва просто да зададете коефициент и в следващата секунда букмейкъра ще подбере определен брой селекции. Имате опция да ги прегледате, и ако не ви харесват да генерирате нови. Ако подбора ви допада, просто потвърждавате залога.

Защо да залагате с права колонка в Bwin?

Залозите с права колонка са единственият шанс да играете за сериозна печалба. С възможностите, които Bwin предлага вие свободно комбинирате селекции от различни спортове в един заложен фиш. Умножението на коефициентите позволява да рискувате по-малка сума, а да очаквате огромна печалба.

Вземи начален бонус до 222 лв. от bwin

КОМЕНТАРИ

Още от Bwin