спортни новини cultofbet

Отговори на 4 въпроса и спечели до 20 000 лв. в брой с Лионел Меси в специалната игра на Bwin (обновена)

admin 18/08/2021 16:50 Bwin 3
Побързай и се включи
Отговори на 4 въпроса и спечели до 20 000 лв. в брой с Лионел Меси в специалната игра на Bwin (обновена)

Bwin специална игра Лео Меси 20 000 леваПознавате добре уменията на Лео Меси, а как ще се представи аржентинеца в новия си клуб? Отговорете безплатно на 4 лесни въпроса в специалната игра на Bwin и ако познаете отговорите може да спечелите до 20 000 лева! Включете се безплатно, в играта участие могат да вземат всички настоящи клиенти на bwin, както и нови, които следва да се регистрират от ТУК, след което да последват този линк.

34-годишния Лионéл Андрéс Мéси Кучитѝни вече е нападател на ПСЖ. Феновете на футбола добре знаят постиженията му и неговите рекорди - шесткратен носител на Златната топка и шесткратен носител на Златната обувка! Въпроса тук е дали блестящата му кариера ще продължи и след преместването в клуба от Париж?

Как да участвам в специалната игра на Bwin?

Само клиенти на Bwin могат да вземат участие в специалната игра. За да отговориш на въпросите трябва да имаш клиентска регистрация в Bwin, а ако все още нямате регистрация да откриете своя нов акаунт и да се включите безплатно. Как да се регистрирате може да научите от нашето ръководство за регистрация в bwin. След регистрация се върнете и последвайте линка към ИГРАТА!

Включи се в ИГРАТА

Всеки клиент на bwin ще получи право да отговори на четири лесни въпроса ако са изпълнени следните условия:

- вие сте пълнолетен гражданин на Република България;

- нов клиент на bwin или съществуващ такъв, който трябва да е направил поне един депозит в сайта на букмейкъра (без значение от стойността на депозита).

Ако отговаряте на горните условия, вие може да се включите с отговор напълно безплатно като посетите следния линк за участие в играта:

ВХОД в ИГРАТА

Времето, през което може да дадете своите отговори е от 01:00 часа на 17.08.2021г. до 21:59 часа на 20.08.2021г.

Важно е да знаете, че дадените от Вас отговори могат да бъдат променени най-късно до 1 минута преди началото на първия мач с участието на Лео Меси, двубоя между Брест и ПСЖ на 20 август 2021 г.

ЪПДЕЙТ: Промоцията продължава и за следващия двубой на ПСЖ, гостуването на Реймс на 29 август от 21:45 часа. Тоест отговори на въпросите може да дадете до 21:44 часа на 29 август.

Какви са въпросите в специалната игра с Лионел Меси на Bwin?

Ето ги и въпросите, отговора на които няма да затрудни феновете на футбола:

1. ''Ще има ли Меси поне 2 точни удара към вратата в първия мач, в който излезе в стартовия състав на ПСЖ в Лига 1?''

2. ''Ще отбележи ли Меси гол в първия мач, в който излезе в стартовия състав на ПСЖ в Лига 1?''

3: ''Ще има ли Меси асистенция за гол в първия мач, в който излезе в стартовия състав на ПСЖ в Лига 1?''

4. ''Ще вкара ли ПСЖ повече от 2.5 гола в първия мач, в който Меси излезе в стартовия състав на ПСЖ в Лига 1?''

Как да отговоря?

Въпросите от играта ще се визуализират веднага след като влезнете в своя акаунт в bwin последвайки предоставеният от нас специален партньорски линк за играта. Ще видите бутон „Прогнозирай“, след натискането на който системата ще извади един след друг посочените по-горе въпроси. След като отговорите на тях с ДА и НЕ, bwin ще ви покаже отново какво сте избрали като отговор, след което трябва да потвърдите избора си с натискането на бутон „ПОДАЙ“.

bwin игра с прогнози Лео Меси

Трябва да видите текст, че селекциите Ви са потвърдени. От този момент промяна по отговорите може да направите не по-късно от 21:59 часа на 20.08.2021 г.

Как се изплаща наградата?

Наградата от 20 000 лева ще се кредитира в сметката на печелившия играч до 13:00 часа на следващия ден след приключване на двубоя между Брест и ПСЖ. Ако повече от един клиент на Bwin е отговорил правилно, наградата ще се разпредели поравно между всички печеливши.

Кои са верните отговори?

Верните отговори според нас са следните, като не ангажираме никой с нашето мнение:

Отговори от играта на Bwin

Пожелаваме Ви успех в играта! Побързайте и се включете безплатно! Ако нямате регистрация, открийте си нов акаунт от тук!

ВАЖНО: ако поради някаква причина Лео Меси не вземе участие в двубоя срещу Брест, играта продължава до момента, в който аржентинеца е титуляр!

КОМЕНТАРИ

Още от Bwin

 • Права колонка залози в Bwin
  Права колонка залози в Bwin
  Bwin определено е една от най-разпознаваеми марки в Световен мащаб. Всеки е виждал тяхната емблема върху тениските както на Реал Мадрид, така и на други големи ...
  31/07/2021 | Bwin
 • Bwin регистрация от България - инструкция стъпка по-стъпка
  Bwin регистрация от България - инструкция стъпка по-стъпка
  Каква роля заема bwin на пазара на онлайн залозите? Една от водещите компании в онлайн бетинг индустрията вече няколко години предлага легално услугите си и на...
  24/04/2021 | Bwin
 • Ексклузивна оферта от bwin: бонус + безплатни врътки
  Ексклузивна оферта от bwin: бонус + безплатни врътки
  След регистрация в bwin, букмейкъра изпраща персонални оферти до избрани от играчи, на случаен принцип. Без значение дали сте били активни в сайта през последни...
  20/03/2021 | Bwin
 • Bwin бонуси
  Bwin бонуси
  Bwin бонуси за България (2021) Международната букмейкърска компания bwin предлага на своите клиенти разнообразни бонуси при това още в началото, веднага след ...
  16/03/2021 | Bwin
 • Депозит и теглене в bwin
  Депозит и теглене в bwin
  За да играете в сайта на bwin, като залагате на разнообразни спортни събития, в казино-игри или на покер, трябва да депозирате известна сума. Мнозина клиенти см...
  14/03/2021 | Bwin