спортни новини cultofbet

Участвайте в плейофите на MLB с Winbet

admin 05/10/2021 15:00 Новини 0
Участвайте в плейофите на MLB с Winbet

Десет отбора ще спорят за титлата в съкратеният вариант на Мейджър Лийг Бейзбол тази година, а Winbet е един от основните букмейкъри в България, който ще предостави всички най-интересни залози. От общо 30 участника, до плейофите се добраха точно 10 отбора. Бройката е доста по-малка в сравнение с миналия сезон, когато до този етап се допуснаха 16 кандидата.

В предстоящия кръг ни очаква едно истински дерби, същото както за нас е съперничеството между "Левски и ЦСКА"! В САЩ, "вечното дерби" е между отборите на Бостън Ред Сокс и Ню Йорк Янкис. Срещата е на живот и смърт. Ню Йорк Янкис записаха седем победи в последните десет мача срещу Бостън, и именно поради тази причина залози за победа на Янкис се приемат от Winbet на 1.80 коефициент, докато за победа на Бостън ставката е 2.10.

В друг мач Лос Анджелис Доджърс ще защитава титлата си като гост на Сейнт Луис Кардиналс. Всичко различно от победа за Доджърс ще се приеме за голяма изненада в този мач. За тяхната победа winbet приема залози на 1.45 коефициент, а за успех на Кардиналс коефициента достига до 2.85.

Вижте всички залози в сайта на winbet!

КОМЕНТАРИ

Още от Новини