спортни новини cultofbet

Вземи безплатни завъртания с Happy Hour в Winbet докато играеш слот на EGT

admin 05/10/2021 14:16 Новини 0
Вземи безплатни завъртания с Happy Hour в Winbet докато играеш слот на EGT

Не пропускайте да се възползвате от Happy Hour промоцията на Winbet с избрани игри на провайдъра EGT! Всеки ден между 22:00 часа и полунощ може да получите до 100 безплатни завъртания. От промоцията могат да се възползват всички настоящи клиенти на Winbet, както и новорегистрирани. Ако все още нямате регистрация в букмейкъра, можете да се включите с нов акаунт от ТУК.

Как да се включа в промоцията на Winbet?

Само до края на месец октомври, всички настоящия играчи на winbet могат да получат до 100 безплатни врътки на играта Hot & Cash. Играчите се класират за безплатни врътки ако играят на 20 избрани игри на провайдъра EGT всеки ден в периода 22:00 часа и 00:00 часа. Броят на безплатните врътки се формира от сумата на поставените залози. Ако например разиграете 50 лева, то ще получите 10 безплатни завъртания, а при залози на слотовете над 1000 лева ще получите максималния брой от 100 безплатни завъртания.

Как се изплащат безплатните врътки?

Бонусите под формата на безплатни залози ще се начислят по вашия акаунт в срок до 24 часа, а всички печалби, които генерирате с тях можете да изтеглите без условия за превъртане! За повече информация посетете winbet.bg.

КОМЕНТАРИ

Още от Новини