спортни новини cultofbet

Winbet с бонус за двубоя между Фюри и Уайлдър

admin 09/10/2021 17:21 Новини 0
Winbet с бонус за двубоя между Фюри и Уайлдър

Winbet с акцент за двубоя между Фюри и Уайлдър! Букмейкъра единствен в България предлага бонус за клиентите си, от който е изключително лесно да се възползвате, вижте как. 

За да се включите в ексклузивната промоция на Winbet просто трябва да направите залог за миниму 30 лева на боя, като коефициента е минимум 1.30. След като изпълните това условие, Вие ще получите по 5 лева безплатен залог за всеки стартирал рунд, а очакванията са рундовете да са минимум 7. Получените като бонус средства паро може да залагате за избрано от Вас събитие "НА ЖИВО" в спортният раздел на Winbet.

Побързайте, двубоя между Циганският крал и Бронзовия бомбардировач е в неделя сутрин, предаването започва по ТВ РИНГ от 04:00 часа сутринта, а основното събитие вероятно ще стартира около 06:00 часа. 

С всички правила и условия за промоцията на Winbet може да се запознаете от официалния сайт на букмейкъра, в раздел "Промоции".

Фюри е абсолютен фаворит, коефициент за неговата победа се предлага за залози на 1.28. Циганският крал е непобеден, но Уайлдър притежава най-силния удар в свръхтежка категория!
 

КОМЕНТАРИ

Още от Новини