спортни новини cultofbet

Преди Айнтрахт – Байерн Мюнхен

admin 05/08/2022 11:42 Прогнози 0
Преди Айнтрахт – Байерн Мюнхен

Байерн Мюнхен е гост на Айнтрахт Франкфурт, мачът е в петък от 21:30 часа и ще се излъчва директно по ТВ Диема Спорт 3. Резултатите от последните десет мача между тези два отбора показват тотална доминация за баварците, които печелят в 7 от тях, при три успеха за Айнтрахт.

За предстоящия двубой, в който Байерн Мюнхен стартира защитата на титлата си аут със сигурност е Кингсли Коман, който е наказан, заедно с него срещата пропуска и Горецка. При домакините проблемите са свързани с контузии на Аурелио Бута и Жером Онгуене.

Крайния изход от този мач изглежда лесен на фона на успехите на Оливер Глазнер срещу Байерн, но пък няма как да отречем, че гостуванията на Айнтрахт Франкфурт не са от най-приятните за Нагелсман напоследък.

Имайки предвид резултатите на Байерн през лятната подготовка, можем да сме сигурни, че ще ни демонстрират възможно най-добрия футбол, на който са способни, въпреки че продължават лесно да допускат голове, каквато е и статистиката им срещу Айнтрахт – в шест от изминалите десет мача във всички турнири, опцията Гол/Гол бе налице.

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози