спортни новини cultofbet

Опашкарско дерби в шотландската Премиършип

K Khristov 26/03/2019 23:00 Прогнози 0
Снимка: St Mirren FC
Опашкарско дерби в шотландската Премиършип

Опашкарско дерби в шотландската Премиършип, което ни дава добри възможности за залози. Сейнт Джонстън ще търси излизане от кризата срещу последния в подреждането – Сейнт Мирън. Началото на двубоя е в сряда, 27 март, от 21:45 часа.

Няма какво толкова да изтъкна за статистическите показатели на двата тима. Домакините са малко по-напред в класирането, но състоянието им напоследък не представлява особена заплаха за опонентите им. Сейнт Джонстън е в серия от девет мача без победа, като записа само едно равенство в споменатия период. Това ги отдалечи доста от първата половина на таблицата и към момента заемат деветото място.

Разбира се, след атомното начало, което направиха, бе логично да има спад в играта им. Сега им се отдава удобен вариант за връщане на победния път, тъй като срещат съпротивата на Сейнт Мирън. Гостите са тотален аутсайдер в първенството и най-вероятно ще се сбогуват с елитния си статут. В последните четири мача обаче допуснаха само една загуба – у дома от Килмарнък.

Поради тази причина ще се доверя на равностоен сблъсък, като потърся ултимативен пазар. Равенството им изглежда твърде резонно, особено, ако Сейнт Мирън демонстрира играта от последните кръгове. Друг фактор, който ме подтикна към този залог, е статистиката помежду им. Сейнт Джонстън е в серия от четири поредни победи, а търсенето на пета е напълно неоправдано. Обикновено победните серии виждат своя край след 3-4 успешни игри, така че заложете на краен изход Х на коефициент 3,40 в платформата на Bet365.

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози