спортни новини cultofbet

Фиорентина трудно ще позволи загуба от Интер в неделя

Thi Henry 24/02/2019 09:39 Прогнози 0
Фиорентина трудно ще позволи загуба от Интер в неделя

Фиорентина е един от тимовете на мига в Серия А след като навлезе в отличен ритъм. Голямата звезда в редиците - Киеза е вдъхновението за прогреса във всяко едно отношение, а просто не се вижда как отборът ще го задържи в редиците си при положение, че доста футболни колоси го искат и е истинско чудо, че още през зимата не се стигна до някакъв огромен негов трансфер.

Киеза обаче ще получи много специално внимание от противниковата отбрана и ще бъде тотално обезличен. Всичко, случващо се с Икарди, прави така, че Интер да поглежда все по-често към стабилизирането си в средата на терена и използването на дълги извеждащи пасове към Лаутаро, който ако вкара, стигат до победата, в противен случай ремито също няма да е лош вариант.

Официалната причина за отсъствието на Икарди е контузия в коляното, но всъщност тифозите на тима предполагат, че зад това стои конфликтът между него и ръководстото. Без Икарди Интер не вкарва по много, така ще е и този път, като точните удари ще са много малко, а вратарите ще се радват на една тиха неделна вечер.

Прогноза: Под 2,5

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози