спортни новини cultofbet

Епизод №1 от битката между Ботев Пловдив и ЦСКА

K Khristov 16/04/2019 15:00 Прогнози 0
Снимка: Gong
Епизод №1 от битката между Ботев Пловдив и ЦСКА

Ръководството, футболистите и привържениците на ЦСКА са вперили поглед към Купата на България. Задачата се улесни след отпадането на Левски и Лудогорец, но в сряда ги очаква полуфинален сблъсък срещу Ботев Пловдив.

В последните години “червените” имат осезаемо предимство в директните сблъсъци, но не и щом стане дума за мачове в Пловдив. Като изключим онова разгромно 2:6 преди 2 години, в останалите срещи Ботев стигна до равен или грабна пълния комплект точки. Е, тук “канарчетата” са задължени в търсенето на крайния успех, тъй като ги очаква тежък реванш на “Българска Армия” след седмица.

Домакините разполагат с млади офанзивни състезатели, а и са водени от невероятен специалист в лицето на Николай Киров. Да, имаха своите трудности през пролетния дял, но те биват оправдани от участието им за купата и редицата кадрови проблеми. Към настоящия момент Киров няма осезаеми затруднения с окомплектоването на стартовите единадесет, така че ще видим най-доброто от Ботев в битката с ЦСКА.

А какво да кажем за представянето на “червените”!? ЦСКА се доближи на три точки от Лудогорец и ги елиминира на 1/4-финала за купата. Очакванията на феновете са обвързани със спечелване на дубъл, но това преминава през силен мач на стадиона в Коматево.

Макар първите сблъсъци от турнирните надпревари да са по-предпазливи и опознавателни, тук ще заложа точно на обратното. И в двата отбора има силни офанзивни футболисти, които биха спомогнали за изпълнението на маркета гол/гол. Точно това е и моето предложение, което бива придружено от коефициент 2,10.

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози