спортни новини cultofbet

Ливърпул ще търси втори успех срещу Порто

K Khristov 16/04/2019 15:30 Прогнози 0
Снимка: Liverpool FC
Ливърпул ще търси втори успех срещу Порто

Няма как да пропуснем сблъсъците от Шампионска лига. Надпреварата навлиза в съществената си фаза, което обещава интригуващи срещи на футболните запалянковци. Двойката Порто – Ливърпул все още не е решена, макар “мърсисайдци” да взеха аванс от две попадения.

Без значение кои са замесените тимове, какво е настроението им и с какви играчи разполагат, стане ли дума за мач от Шампионска лига може да очакваме всякакви изненади. Ливърпул си осигури добра преднина, но това не бива да ги успокоява. Порто неведнъж е показвал в европейските състезания, че не е тим за подценяване и може да победи дори най-големите грандове.

Интересното е, че двата тима водят ожесточени битки в местните първенства. Порто е с равен брой точки с Бенфика, докато Ливърпул се надлъгва с Манчестър Сити. Не вярвам обаче това да отнеме от фокуса им върху предстоящия сблъсък. Двамата наставници имат достатъчно богат опит в подобни надпревари, за да очакваме най-доброто от техните състави.

Логично Порто ще бъде по-деен в първоначалните минути, търсейки попадение, което да ги върне в играта. Това ще открие повече празни пространства пред гостите, което е сериозна предпоставка за голове. Точно това ме насочва към залог за попадения в двете врати. И Порто, и Ливърпул, ще намерят пролуки в противниковата отбрана, затова се доверете на маркета гол/гол, придружен от коефициент 1,75.

 

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози