РБ Лайпциг ще продължи възхода си и срещу Хофенхайм

M Krasimirov 24/02/2019 22:33 Прогнози 0
РБ Лайпциг ще продължи възхода си и срещу Хофенхайм

РБ Лайпциг продължава възхода си все още е в голямата четворка, но съперниците му от средата на класирането започват да се доближават все повече.

Въпреки, че си набави 10 точки в обхвата само на последните 4 кръга този толкова бързо прогресиращ тим няма как да е сигурен в завършването си сред четирите най-добри в първенството. Волфсбург, Айнтрахт Франкфурт и Байер Леверкузен се намират в много добро състояние и продължават да се надяват да го задминат, а същото е в пълна сила и за идния му съперник - Хофенхайм.

Някак си възпитаниците на Нагелсман изостанаха на цели 8 пункта от РБ Лайпциг, но една победа в тази им визита с пълна сила ще ги върна в играта. Тази дистанция в точково отношение дава и много голяма яснота около това, че всичко, различно от победата за гостите, ще бъде счетено за пълен провал. Контузиите и в техните редици, и в тези на съперника, продължават да са страшно много. Сумарно над една дузина футболисти са аут от този сблъсък като за РБ Лайпциг това са: Смит-Роу, Кемпъл, Форсберг, Хайдара и Упамекано. Хофенхайм няма да разчита на: Бицакчич, Руп, Жоелинтон, Хюбнер, Гайбер и Баумгартнер. Зрелището ще е пълно като и РБ Лайпциг, и Хофенхайм ще се разпишат.

Прогноза: И двата отбора да отбележат гол - ДА

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози