спортни новини cultofbet

Първият английски финал противопоставя Челси и Арсенал

K Khristov 29/05/2019 00:00 Прогнози 0
Снимка: Rileys
Първият английски финал противопоставя Челси и Арсенал

Със сигурност победителят в Лига Европа ще бъде представител на Острова, тъй като за финала в Баку се класираха съставите на Челси и Арсенал. Кой ще се окичи с отличието, ще разберем в сряда вечер от 22:00 часа.

Близо 9000 км трябва да пропътуват английските фенове, за да наблюдават на живо случващото се на стадиона в Баку. Доста сериозна дистанция, която породи куп негодувания сред привържениците на двата тима. Е, кой да предположи, че финалът ще е между състави от Острова, но клубовете трябва да се прежалят с този факт.

Да се върнем обаче на основната тема – кой ще грабне трофея? Много труден въпрос, който ще се опитам тактично да избегна. Няма да се спирам на залог за краен изход, а ще действам предпазливо, търсейки попадения в двете врати. Бих се аргументирал с доброто познаване между двата състава и честите им срещи по английските терени, което би отнело от опознавателните начални минути.

Очаквам и двата отбора да се впуснат в яростни нападения, за да ни въведат в един изключително интригуващ финален сблъсък. Силно се надявам да станем свидетели на подобна развръзка, затова заложете на опцията гол/гол, пристигаща с коефициент 1,70 от Efbet.

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози