спортни новини cultofbet

Шахтьор Донецк - Волфсбург

M Krasimirov 04/08/2020 19:10 Прогнози 0
Шахтьор Донецк - Волфсбург

Шахтьор Донецк вече е с едни гърди напред в този спор с Волфсбург след като се наложи с 2:1 в първия сблъсък. Така украинците имат необходимостта просто от това да не загубят или пък да го направят с 1:0 в ответния мач, за да се класират.

За поредна година те нямаха ни най-малки затруднения с това да спечелят титлата в страната като оставиха вечния си съперник от Динамо Киев на феноменалната дистанция от 23 точки. Просто е видно кой е в пъти по-добрият от двата толкова силни тима на местно равнище.

Шахтьор продължава да играе на висота и на европейската сцена като е все по-близо до класирането си на 1/4-финалите. Все пак триумфът срещу Волфсбург от първия сблъсък дава известно предимство, но то може да не се окаже достатъчно.

Немците играят безкрайно зрелищен футбол като през последните месеци сътвориха редица забележителни срещи, в които головете падаха един след друг. Със сигурност, въпреки загубата в първия сблъсък, те няма да отидат за този реванш от такава позиция, при която да играят отбранително. Рано-рано феновете на красивия футбол ще видят гол, като точно той ще отвори мача и ще е в основата на голеада.

Прогноза Шахтьор Донецк - Волфсбург:

  • Над 2.5 @ 1.75 коефициент efbet

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози