спортни новини cultofbet

Стандарт и Арсенал готвят голов трилър в последния мач от груповата фаза

K Khristov 11/12/2019 23:30 Прогнози 0
Снимка: Arsenal.com
Стандарт и Арсенал готвят голов трилър в последния мач от груповата фаза

Ситуацията в група “F” изглежда решена, но въпреки това избрах двубоя между Стандарт и Арсенал. Убеден съм, че освободената игра от двата тима ще доведе до повече попадения, затова ги използвах в следната прогноза.

Колко разочароваща кампания претърпяват “артилеристите”. Отборът стартира сезона с огромни амбиции, но серия незадоволителни игри се оказа решаваща за бъдещето на Емери. Испанският треньор се раздели с поста си на старши треньор, а за кратко тази функция ще изпълнява помощникът му Люнгберг.

И при него Арсенал не показва феноменално представяне, но поне взе трите точки в последния шампионатен сблъсък. “Топчиите” се справиха със съпротивата на Уест Хям, побеждавайки ги след пълен обрат с 1:3.

Стандарт Лиеж се нуждае от впечатляващ разгром в четвъртък вечер, за да продължи към елиминациите. Не вярвам белгийци да вкарат пет безответни попадения на английския тим, но ще се опитат да спечелят срещата, тъй като нямат победа в историята си над Арсенал.

Както загатнах в увода, головете ще бъдат неизменна част от двубоя. Линията от 2,5 попадения едва ли ще създаде затруднения за двете нападения, затова се спирам именно на нея. Получаваме коефициент от 1,60, което изглежда напълно логично за залог.

 

Прогноза: над 2,5 гола

КОМЕНТАРИ

Още от Прогнози